Gamzeramo Derinnmom tarifiniz icin tsk ederim ben hayatmda bi kez yaptm oda soguyunca tas kesildi resmen o yuzden bida yapmadim ama buzluga Atinca buzluk kokusu sinmiyomu olmuyomu benmde kömbe vardi pişmiş gecen cikardm baktm buzluk kokusu var resmen atmal zorunda kaldm
Derinnmom Gamzeramo canım hamur ele yapışmalı yağlı olmalı yoksa taş gibi oluyor, bu tarifi yaptığım gün doncurucuya attım, sabah ısıtılmış fırına bıraktım 5 dakika önce pişirilmiş gibi taptaze yedik ❤️
Derinnmom Mucizem24 4-5 gün önce yaptım mesela bugün eşim evdeydi dondurucudan çıkardım fırını 5 dakika ısıttım kapattım, sonra buzlu poğaçaları attım o ısıdı yumuşacık sanki şimdi pişirmişim gibi tazeydi eşim çok beğendi 😂❤️
Derinnmom MorKelebek54 evet ama dışarıya göre daha ucuz oluyor canım, bizim burda tanesini 20 liraya satan var. Ben bu tarifle 25-30 tane çıkardım ❤️
MorKelebek54 Derinnmom tabi canim maalesef disarisi cok daha pahalı en azindan evde ne koydugunu biliyosun yani cocuklar icin de saglikli olani bu ayrica aman ne kadarsa ne kadar nabalim kendimizi aman dara sokmayalim diye diye bu zanan kadar geldik de noldu degisen bisey mi oldu sanki
aslhnkrts9 Derinnmom ya varya sana o kadar dua ettim ki anlatamam ömürlük dua ihtiyacını karşıladım bi gecede 😂 ilk defa denedim böyle bişey yok yumuşacık ipek gibi pogaca oldu 👍 çok teşekkür ederim ☺️
Derinnmom aslhnkrts9 Allah kabul etsin bugün duaya gerçekten ihtiyacım vardı 💘🙏🏻 istediğin gibi olmasına çok sevindim canım afiyet olsun 💖💖
aslhnkrts9 Hamur yogururken az biraz söylendim tüm apartmana yetecek kadar yapıyorum heralde diye fazla geldi gözüme dediğin gibi iki tepsi çıktı hem bu tarifle kendi sorunumu da çözmüş oldum 😂