Kutlu Meralmert bunu bende merak ediyorum ama sanırım burada okuduklarıma göre 2 hafta önceden veriliyor. 38e veya 39a
aminehumamoms Meralmert pazartesi günü gün almaya gidicem canım 37+1 olucam 38 39 arasına gün vericek
Meralmert aminehumamoms kaçıncı haftadan itibaren hastane çantası için eşyaları yikamaya ve hazırlamaya başladınız?
Meralmert mommys1 genel olarak 34.haftadan sonra galiba peki 32. Haftadan sonra ne kadar sürede kontrol oluyor haftalık mi oluyor
Meralmert mommys1 hazırlığınızı kaçıncı haftada yapmaya başladınız yıkama ve hastane çantası hazırlama
mommys1 Meralmert 27. haftada falan alışverişi yaptım 29-30. haftalarda yıkama ütüleme işini bitirdim doğum çantamı bitirdim şuan rahat rahat oturuyorum 😂
Meralmert mommys1 bende 31.haftsya girdim alışveriş daha tam bitmis değil yıkama falanda yapmadım daha 32 den sonra başlarım inşallah 🫣
Meralmert mommys1 neler koydunuz hastane çantanıza çok fazla bilgim yok ve kullanmayacağım eşyaları da boşuna almak istemiyorum sadece taşımak için getir götür olsun istemiyorum.