Ozge4154 Kızlar 35+0 ‘rız ama asla ve asla geceleri uyuyamıyorum erken yatmayı deniyorum gece 3 4 de gene kalkıyorum sabaha kadar duruyorum 3 4 saatlik uykuylayım hep vücudum artık çok ağrıyor üstelik uykusuz kaldığım için gün içinde çok kötü oluyorum lütfen bi tavsiye verin artık çok yoruldum iyi değilim kahvaltı bile zor hazırlayıp yedim 🤦🏼♀️
Pitircik_Annesi Ozge4154 doğumuma son 5 günüm ve hiç uyuyamıyorum .aylardır böyleyim tuvalete kalkmaktan çok bölünüyordu uykum ama şimdi heyecan da eklendi sabaha kadar geziyorum evde 😌
Blueberry0 Ozge4154 bende öyleyim özellikle dün gece diş ağrım oldu damağım sızlıyordu fena geçmedi hic bir şekilde uyuyamadım öyle kaldım sabaha kadar halen de uykusuzum. Sol yanağım şiş dişimin ağrısı yanağıma kadar vurmuş 😔 Şimdi uzanıyorum belki uyku gelir die …
Ozge4154 Ankara-58 evet nolcak böyle bilmiyorum perişan oldum vallaha bir an önce umarım düzene girer
Ozge4154 Blueberry0 diş ağrısıda gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun benimde arada sızlıyor ama gecıyor
Aaa122 Ozge4154 35. Haftadayım kesinlikle uyuyamıyorum dönmek problem sürekli tuvalet problem uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum
Ozge4154 Aaa122 aynıyız canım artık baş ağrısı vücut ağrısından ağlama durumuna geldim çok kötü gerçekten uykuya çok düşkündüm ama şuan asla uyku yok biraz uyusam diyorum yeter ama olmuyor
Ozge4154 Ankara-58 bende aynı şekilde canım telide elime almıyorum ama dön Allah dön bi o tarafa bi o tarafa ama gene yok 😂
Aaa122 Koztaburcan ya böylr kurbanlık koyun gibi beklemekte zor bi an önce doğsa da düzene girsek diye bekliyoruz zaten hareket de edemez olduk uyku yok
Sinifcianne34 Ben de 34’ten beri uyumuyorum geceleri. 38’deyim. Doğsa da bebekten uyuyamasam diyorum ağırlıktan,hareket edememekten,tuvalete gitmekten bıktım🙄
Ozge4154 Sinifcianne34 bende bu ara ağırlaştım ama normalde çok enerjiktim sürekli iş yapar ederim erken doğum riski olunca bıraktım işleri şuan gene başladım yavaş yavaş tabi ama bakalım nolcak ne zaman gelcek gelsede en azından uyumasam onla uğraşsam 😂
Sinifcianne34 Ozge4154 ben de aynı fikirdeyim herkes son rahat zamanların diyor ama yıldım yani yıpranmama değsin bebekle uğraşayım daha iyi aynen👍🏻