smyyedmr54 Sevde96 yok hayır kanala girdiler. Benim anotamik olarak vücut yapım öyleymiş. Karnım hiç yoktu. Çocuklar rahat edemeyince kanala giriyormus. İkiside 40+ doğdu buna rağmen
Meltemmms Kanal diye bir şey yokmuş arkadaşlar 🥲🤣🤣 baş aşağı durması doğum pozisyonuymuş. Kanal denilen şeye sadece doğum anında girermiş 🤗 dün öğrendim🤣🤣 bebek baş aşağı dönüp iyice baskı yapacak şekilde durduğunda artık kanalda diyorlarmış..
smyyedmr54 Meltemmms ben o kadar bilemiyorum ama kızımda son 3 ay riskli gebelikte tedavi gördüm ve araştırma altindaydim. Rahim ağzı boyum ölçüldü sürekli. Çünkü hep kanalda muhabbeti vardı. Kızlar doğduğunda kafaları yamuk ve basikti,. Doktorlar kanalda oldukları için şekil bozukluğu normal zamanla düzelir dediler. Arkadaşıminda kanala erken girdi 6 aylık doğdu. Rahim ağzı boyu çok kısa olunca bebek tutunamamis. Bana normal bir insana göre uzun dediler.
Eylulll_ Kızlar peki 37.hafta bebeğinizin kilosu neydi Beni doğum korkusu sardı ya , Ayrıca özel hastanede normal doğumda bir kaliniyor mu ?
Mavimi Eylulll_ ben şuan 36 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 3.400olarak görünüyor biraz kiloluyuzz genetik olabilirmiş bu durum ama sizin 2 kiloysa korkmanıza gerek yok benim doktorum bana böyle söylemişti 2 kilo ideal ❤️