kaju765 Glnygndz23 idrarinizda kan oluyorsa kesinlikle bobreklerinixe baktirin aynisini bende yasadm idrar yollarim enfeksiyon kapmisti idrarim yanıyordu ve kanli akiyordu sancidan maf oluyordum megersem böbreğim genişlemiş lütfen sizde bunu dikkate alip urolojiye gidin
Sinifcianne34 Hamileliğimin başından beri bu sorunu yaşadım. İlaç da kullandım şaselerden de kullandım nioli yağı da kullandım ama geçmedi. Doğum yapınca geçer diye umuyorum berbat bi his o akıntı🙈
MomsE Sinifcianne34 ah kesinlikle ben de her şeyi denedim belirtisi yok ama başlangıç seviyesinde de olsa asla geçmedi 🤦🏼♀️ nioli yağı, kuru dut suyu, bol su, üromisin şase… hiç faydası yok her yaptırdığım da çıkıyor yine
AylaMete cevahir_1 ben de 33 haftalık hamileyim. Hamileligimin neredeyse basindan beri idrar yolu enfeksiyonum var gecmiyor bi turlu. 3 kutu antibiyotik 2 3 paket saşe 2 kutu fitil bitirdim bana misin demedi. Bi kac gun once de asiri kanamam oldu hemen hastaneye acile gittim enfeksiyondan kaynaklı dediler sancim da cikmadi. Oyle yanma agri vs de yapmıyor sukur ama kuru dut cayi ilaclar limonlu su ne yaptiysam geciremedim. Idrar kültürüm de temiz çıktı onla da alakalı değilmiş.
cevahir_1 AylaMete karnımın sol üst kısma gece ağrısından uyutmadi beni enfeksiyonla mi alakali acaba