27+3 olduk şu zamana kadar iyiydik şükür zor zamanlar gecırdık agladık üzüldük hormonlarda tavan tabikide cok az kaldı Bi an önce dogsa da ısırsam ayaklarını sabırsızım yaa sizde durumlar nasıl acaba kacıncı haftada dogucak merak edıyorum anlıycak mıyım sancı mı yaşayıp görcez...
Mart ta dogum yapacaklar
9 gün sonra
- Düzenlendi
ozlemabdullah selam bende su an 29+0 ım bende sabırsız bir şekilde bekliyorum, sağlıkla gelsinler insallah kızmı senin bebiş bnm sezaryen olacak bu sebepten erken gelmek istemezse 5 martta kucağıma alacağım. Birde benim kız pek nazlı hala yüzünü göstermedi☺️
Burcumom erkek benimki 28+5 olduk bugun
28+2 erkek bizimkisi de adı da aden oluvak inşallah tahmini doğum 19 mart sabırsızlanıyorum artık gelsin. 🥰 bel ağrılarım çok arttı😭😭
NihanTufanArslan sağlıkla gelsin🥰 benimde bel ağrılarım arttı sebebi beniş mi yoksa fazladan aldığım kilolar mı bilemem😀
ozlemabdullah 28 olduk bugün. Bende sabirsizlaniyorum. 💙
29+2 mart 11 tahmini doğumum oğluşum bakalım ne zaman gelicek hayırlısı🙏💙
Benimde 27+6 oldu bugun.. heyecan ve sabırsızlıkla bekiyoruzz oğluşumuzu😍😍 bütün kuzucuklara Allah sağlık versin😍 benimde inanılmaz gaz sıkıntısı var karnımda🤭 tavsiye edebiliceğiniz birsey varmı gaz sorunu içini ☺️☺️
Burcumom cnmm valla büyüyor öne çekiliyor ya bnce ondan☺️
NihanTufanArslan olabilir😊
Bizde 28+2 oğlumla 😊 18 Mart tahmini Doğum tarihi ama ikinci sezeryanım olacağı için erken alırlar 😊 Şubat bile olabiliriz ... benim baş agrılarım çok oluyor birde geceler çok zor .. uyuyamıyorum bacaklarım agrıyor hangi yana yatsam o tarafta belim agrıyor hiç rahat değilim . İlk hamileliğim böyle değildi .