Nurr29 Bende 38+1 deyim çamaşırım ıslanıyor bi kaç gündür bende korkuyorum suyum mu geliyor diye gelir de anlamazsam ne olur diye düşünüyorum. Sancılarınız oluyor mu sizin ?
Hopefulmom Nurr29 akıntınız sürekli devam ediyor mu bebeğin hareketleri nasıl benimde suyum azaldığında bebeğim az ve yavaş hareket ediyordu bir doktorunuza danışın mutlaka size yazmak istedim yardımcı olurum diye
YigitPoyrazMomm Nurr29 aynısını yaşadım idrar ile benimki goruyrdum acile gittim çok şükür herşey yolunda evet canım sancilarim var öyle suyun geldiğini hissediyorsan acile git hemn bekleme
Nurr29 Hopefulmom hareketleri daha az ama doktor normal yeri daraldı artık demişti ve kontrole pazartesi gittim kuzum suyum hakkında bilgi vermedi benimde aklıma gelmedi sormak ama azalmış olsaydı söylemez miydi doktor
Hopefulmom Nurr29 suyun azalsa kesinlikle söylerdi canım merak etme akıntı devam ediyorsa hemen hastaneye git olur mu hatta yaz doktoruna numarası varsa ☺️
Sbry98 YigitPoyrazMomm oh çok şükür sevindim sizin adınıza, sizde dinlenin sıkıntı yapmayın ne güzel sorunda yokmuş az daha büyüsün bebişiniz🥹
YigitPoyrazMomm Sbry98 sağol canım benim bugün vajinal spekulum alet takıldı canım hala yanıyor artık doğum sancisi mi ne bilmiyorum bebiş iyi çok şükür ama benim halim kalmadı😥❤