YigitPoyrazMomm Kızlar bir kaç gündür istemeden iç çamaşırımda ıslaklık oluyor acaba idrar ile mi geliyor sanıyordum takı bu sabah yine aynısı oldu yarın sabah kontrol gıdecem nasıl anlarız suyumuzun geldiğini ? 38+3🤰
Sbry98 YigitPoyrazMomm benimde 38+4 te ayağa kalktıkça çamaşırım ıslandı yürüdükçe böyle çok değil azar azar ıslandı kontrole gittiğimde test yapıldı yatışım yapıldı suni sancıyla normal doğum oldu
Sbry98 YigitPoyrazMomm orada turnusol kağıdıyla belli oldu suyum geldiği sizde eczaneden alabilirsiniz veya hiç beklemeden gidin her ihtimal yine hazırlıklı gidin
Melisaekr YigitPoyrazMomm merhaba bazılarında idrar ile geliyormuş sanırım bende ilk çocuğuma doğuma giderken birden boşalmıştı yani yer baya su olmuştu fakat benim ki yeşil renk geldi o da bebeğim içerde kakasını yaptığı için renkli gelmişti sonra sezeryana alınmıştım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ☺️🫶🏼
Duru_10 YigitPoyrazMomm benimde oyle oluyodu akinti falan saniyodum hatta bebek hareketleride cok iyidi bi gittik suyunmu geldi dediler kalmamis nerdeyse hemen fitil verip doguma aldilar 4 saatte oldu
YigitPoyrazMomm Sbry98 peki canım nasıl bişeydi ya benim böyle Afferdersin idrar ile mi geliyor farklı bişey mi anlayamadım sabah kontrol var çok heyecanlıyım ve bebeğimin hareket normal
YigitPoyrazMomm Sbry98 sabah eşimle gidecem canım eğer bugün yine artarsa giderim hemen çünkü bebeğimin hareketleri normal
Sbry98 YigitPoyrazMomm böyle akıntı tarzında idrarımı yaparken ben hiç farketmedim Sadece iki gün böyle yerden ayağa kalkınca ani yürüdükçe birşeylerin gittiğini anladım berrak bildiğiniz bir su gibi ben her ayağa kalktıkça olduğu için şüphelenmiştim
Sbry98 YigitPoyrazMomm benimde başka hiç belirtim yoktu mesela dediğiniz gibi hareketlerinde filan vakti zamanı gelince zaten belli ediyor kendini , hazırlıklı gidin sadece hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın
YigitPoyrazMomm Aytnnn bunu bilmiyordum canım bugün kontrol altında bakarım yine aynısı olursa hastaneye geçiş yaparım ben renkli giyindim için hiç rengini göremedim
YigitPoyrazMomm Sbry98 bende bir kaç gündür bundan şüphelendim yarın sabah kontrol var ilk olduğu zaman idrar sandım bugün bir baktım çamaşırım ıslanmış baya içime şüphe düştü
YigitPoyrazMomm Melisaekr bilgileriniz için çok teşekkür ederim amin inşallah bugün artış gösterirse direk giderim 🤲❤
YigitPoyrazMomm Sbry98 sağol canım beni şimdi bir heyecan bastı ben bugün duşumu alıyim hazırlıklı olayım amin inşallah🤲💕
YigitPoyrazMomm Duru_10 yarın sabah kontrol günüm şuan korktum eşimde evde yok sabah benimle gelecek doktoruma hepsine soyleyim çünkü geçen hafta gittim açılmam yoktu dedik bana doktorum nisan suyun gelirse gel diye ve ben şuan çok heyecanlandım belki bebeğime kavuşma zamanı geldi 😢