mombarbie_ LamiyaCetinkaya eveeet çok az kaldı benimde en son 25.haftada makat gorunuyordu bugün Bi farklılık var gibi ama dogum zamanina kadar çok fazla dönüyorlarmış sağlıkla gelsinler🫶🏻🧿
LamiyaCetinkaya mombarbie_ Kesinlikle öyle dün mesela aşağıda hissediyordum tekmeleri, bugün göbek deliğimin üstünde oynuyor gibi, eğer boks yapmıyorsa 😀
Defne10 30+3 den selam kızlar 🥰 mide yanması zirve yapmış durumda benimde maalesef çok zorluyor beni onun dışında sağa sola donerken panda gibi yuvarlanmam dışında sorun yok 😂 eşyalarımız yıkandı hazır bu hafta sonu da cantamizi hazirlayacagim yavastan
seymakrky mombarbie_ amin amin inşallah çok teşekkür ederim başından beri ne yaşadıysam hep olumlu düşündüm hala da öyle yapıyorum çok şükür 🥰 Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza 💚
Derinnmom mombarbie_ 29+2 mide yanması baş dönmesi ve gece uyutmayan bel ağrısı var. Nereye yatsam orası ağrıyor 😂😂
mombarbie_ Parlakk 1 hafta ileri 1 hafta geri olmasinda sakınca yok ağrılar icin magnezyum kullanabilirsiniz
A12_S07 Derinnmom bilmiyorum benim bebişko niye böyle durgunlasti 🐒ağrı sızı ne alemde haftalarimiz yakın o yüzden soruyorum
Derinnmom A12_S07 benim belim çok ağrıyor hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum, gece sürekli uyanıyorum bi de midem bulanıyor bu aralar
A12_S07 Derinnmom Benimde midem bulanıyor bugün çok tuhaf geri başladı galiba bebişin baş aşağı döndü mü
Derinnmom A12_S07 en son 14 kasımda gittim tersti canım, 14 aralıkta gidicem doktorum bebek %80 döner demişti
Derinnmom A12_S07 bence onunla alakası yok ya bende de sürekli çiş hissi var ama bebeğin ayaklarını aşağıda hissediyorum hâla