Ayseemine25 19982023 benimde perşembe günü sezeryanım var. Doktorum gece 3 den sonra hiç bir şey yeme dedi sabah 8 de gidicem.
Handekolak 19982023 bende bugun sezeryan gunu qldim cuma gunune 12 den sonra birsey yeme icme dedi benim doktorumda
umaydurununannesi 19982023 ben kızımda gece 4te su ıctım dıye bıle kac kısıyle konustular olur olmaz dıye degısık geldı banada
minikmucizeemaak 19982023 Benim planlı sezeryan değildi bi anda sezeryana döndüm. Akşam 6 da yemek yemiştim o yüzden 9.5 a kadar bekletildi ve lağman yapıldı o süre de su bile içirmedi kusarsın diye ebe
19982023 aminehumamoms 37+6 olcak cuma günü . Bizim nst Ler biraz kötü çıkıyordu geçen haftadan beri . Biraz bekledik . Ancak bu kadar oldu yani . Daha fazla beklemiycez
ElaEge Bence doktorunuzla tekrar konuşup dediğine uyun bildiği bir şey vardır elbet boşa okumuyorlar yediğinizi sanıp takviyenizi yapmaz belki yada yemedim diye belirtin gidince sağlıkla kucagınıza alın🩷
19982023 ElaEge yani doğru söylüyorsunuz bu konuda da . Hafif böyle çorba falan mı yesem bilemedim ki
ElaEge 19982023 tekrardan iletişim kuramaz mısınız sabah bir şeyler yemeli miyim çevremdekiler hep 12 saat aç girmişler de emin olamadım size tekrar sormak istedim derseniz tekrardan cevaplayacaktır bence