Ervaa35 Kevserehdhd biliyorum canım suan 6 aylığım işte her ay 1 kere yiyiyorum zaten sürekli yemek olmaz dediğin gibi😊☺️
Miraykader Kelebekmisaliihayat evet çiğ et yasaktır fakat içli köftede zaten artık et konulmuyor bence
Kelebekmisaliihayat Petrichorers içeriğindeki nitrat nitrat, katki koruyucu maddelerden dolayı zararlı. Ama güvendiğiniz yerden, kasap sucuğu, iyi pişirilmiş olursa ve sürekli yemediğimiz sürece bir şey yapmaz diye düşünüyorum.
Derinnmom Kadriye_cnck etli çok zararlı, benim doktorum etsiz de yeme demişti ama onu yiyorum canım çok çekiyor. Etli olsa yemezdim ama
Petrichorers Kelebekmisaliihayat evet diyet sürecim olmuştu sucuk çok yememiştim ama hemen arkasına hamile kaldım ve hiç görmemiş gibi sucukçu oldum resmen
amayinedeiyiilerledim Kadriye_cnck ben hamile olduğumu bilmeden çiğ kasap sucuğu yemiştim. Şu an hamileyim ve toksoplazma ile savaşıyorum. Antibiyotik kullanıyorum. Umarım çocuğuma bir şey olmaz. Lütfen dikkat edin.. etsiz çiğköfte evde yapın sarımsaklı soğanlı olunca etli gibi oluyor. Aynı baharatları atın çok bir fark yok inanın. Ayrıca fark olsa bile bebeğiniz için sabretmelisiniz.
Petrichorers amayinedeiyiilerledim ay geçmiş olsun çiğ asla yiyemem normalde de zaten iyice pişiririm
Kadriye_cnck amayinedeiyiilerledim çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.