birmelekannesi34 Glnygndz23 belden uyuşturuldum. İkisi arasındaki farkı bilmiyorum açıkçası. Hiçbir şey hissetmedim ben sadece bastırırken midem bulandı biraz kustum o kadar
Glnygndz23 birmelekannesi34 ne zaman yatış yaptınız ne zaman çıktınız tam 2 günmü yatırdılar götürdüğünüz bez ve bebek giysileri yettimi
birmelekannesi34 Glsmn ben zaten belden istiyordum. Sordum nasıl olacak diye onlar da belden uyuşturulacaksın dediler. Ama bence belden uyuşturulmak daha iyi. Hemen bebeğinle ilgileniyorsun. Kendinin farkında oluyorsun. Ki iğne asla acıtmıyor
birmelekannesi34 Glnygndz23 tam 48 saat tutuyorlar. Cuma girdim pazar çıktım. Hayır yetmedi biraz fazla götürmekte fayda var. Kustu falan kirlendi kıyafetleri
Glsmn Glnygndz23 ben o anları pek görmek istemiyorum ilkinden kalan bir korkum var o yüzden sormuştum 😂
Buketpendik Melike_4949 sizin doğuma asistanlarmı girdi acemilerdemiydi beni oda tedirgin ediyo hep asistan görüyorum
Melike_4949 Buketpendik henüz doğum yapmadım pazartesi olucak inşallah, normal doğum benim ona ebeler giriyor,sezeryan olursa zaten asistanlar yapmaz ama ameliyata giriyorlarmiş onlar henüz staj görüyor öyle büyük sorumluluk vermezler 🌸
Melike_4949 Buketpendik 4 gün suni sancı verdiler açılma ilerlemedigi halde yüksek ateş yüzünden sancıyi kestiler imza attım sezeryan oldum acil sürekli alttan muayene ediyorlar gelen giden bakıyor ilgi alaka sıfır saygı sıfır
Buketpendik Melike_4949 hadi ya 4 gün suni sancı nedir ya ben şimdi gene hastanedeyim gebelik kolestazı var ondan her an allah korusun bişi olmasın diye beklemedeyim sen direkt hangi hastaneye gittin özelde
Buketpendik Melike_4949 sağlık bakanlığına şikayet et başka gebelerede aynı şeyi yapmasınlar yazık günah ya twiterdan bile yazabilirsin