birmelekannesi34 Glsmn belden uyuşturuldum. Evet bir tane kadın refakatçi alıyorlar. Ama eşinizi iki gün almıyorlar bilginiz olsun. Sadece bir kere bebeği görmeye geliyor.
Cerroceren Vsf Ben o hastanede gebelik eğitimi aldım odaların videolarını izlemiştik tek kişilikti odalar ve özelden farkı yoktu.
Cerroceren Anoniiim 22 haftadan sonra istediğin hafta veriliyor tavsiye ederim ebeler hem ilgili hemde bilgililer çok şey öğrendim orada
Melike_4949 Buketpendik ben hastenede yatarken de buket isminde bir hanım vardı kıvırcık saçlı siz o musunuz yoksa 🤗
Melike_4949 Buketpendik ay geçmiş olsun bende pazartesi yatış yapicam suni sancı ile doğum yapicam inşallah 😅 bugün yine kontrole gittim
Buketpendik Melike_4949 ayy sizede hayırlı doğumlar suni sancı dan sonra nasıl geçti felan yazarsanız sevinirim kaç haftalıktı sizin
Snmtrgt 8 haftalık hamileyim şu anda hastane araştırması yapıyorum kafam çok karışık Kartal Lütfü KIRDAR hastanesinde önerdeğiniz bi doktor var mıdır
Vsf Snmtrgt orası araştırma hastanesi olduğundan dolayı a ismindeki doktora randevu alıyorsunuz, asistanları bakıyor. Asıl doktoru görmüyoruz.
Buketpendik Snmtrgt normal kadın doğumda evet asistan bakabilir yatışınızda çantanızı hazırlayın çaycı vs koyabilirsiniz bişi demezler ama dolabınıza koyarsınız doktor vizitelerinde ortalıkta eşya istenmiyo
Glnygndz23 Snmtrgt 17 ocak doğumum var başından beri kartala gidip geliyorum kolay kolay aynı doktora randevu bulamıyorsunuz ki bulsanız doktorun kendisi değil asistanları inceliyor sizi Yeliz dönmez çok ilgiliydi
Vsf birmelekannesi34 bi şey daha sormak istiyorum. Termos yerine yanımıza çaycı gibi bir şey alsak 2 gün boyunca su ısıtmaya falan lazım olur. Kabul ediyor mu acaba hastane. Bi bilginiz var mı?
birmelekannesi34 Vsf biz termos aldık. Ama yan odadaki kişiler ketıl getirmişti. Yan odadan su aldık. Kabul etmez diye düşündüm bende. Ama ediliyor. Öyle çanta araması falan yapmıyorlar
birmelekannesi34 Glnygndz23 belden uyuşturuldum. İkisi arasındaki farkı bilmiyorum açıkçası. Hiçbir şey hissetmedim ben sadece bastırırken midem bulandı biraz kustum o kadar
birmelekannesi34 Glsmn ben zaten belden istiyordum. Sordum nasıl olacak diye onlar da belden uyuşturulacaksın dediler. Ama bence belden uyuşturulmak daha iyi. Hemen bebeğinle ilgileniyorsun. Kendinin farkında oluyorsun. Ki iğne asla acıtmıyor