HelloooMomy Yaprakdokumuseverr Evet aşkım Zahide Küçük 😍 Fiyat bile almıştım eğer nasip olsaydı ona gidecektim doğuma🥲
HelloooMomy Yaprakdokumuseverr Aslında şöylee eşimin ailesi Ankara’da oturuyor. Ben bu durumu belirttim ve Mayıs’a denk geliyordu doğum o zamana sordum. 28 bin hastane ücreti ile birlikte fiyat verdi bana.
HelloooMomy Yaprakdokumuseverr eğer fisyti telefondan veriyor mu diye soruyorsan ki galiba öyle sordun ben yanlış anladım ahsjshaj ikinci kez okuyunca farkettim telfeondan fiyat aldım ben canım. Fiyat verdiler. Standart fiyatları var sanıyorum
Minikkelebegim13 HelloooMomy Bende Çekmeköydeyim ya🫣 Burdaki acilde de bakmıyorlarmış aile hekimliğine gönderiyorlarmış herkes işine geldiği gibi davranıyor ya çok saçma😒
HelloooMomy Minikkelebegim13 Allah Allah 🥲 Çekmeköyde hangi hastane? Ben Sancaktepeyi biliyorum. İlhan varank var. Ama orası kesin bakmaz. Aşırı kalabalık hastanenin acili ne zaman gitsem iki saat net beklemişimdir. 🤭
HelloooMomy Minikkelebegim13 çok saçma gerçekten. Halbu ki çok vakitlerini de almıyoruz. Sağlık ocağında 2 dk sürüyor yani
minnosbirkiz Minikkelebegim13 @HelloooMomy Ben ikinizide tutup feriha öze götürücem ajdjjdj geçen gece orda kan vermiştim, sorgusuz sualsiz baktılar 😂😂😂
Minikkelebegim13 HelloooMomy ilhank varankın ek kampüsü var burda o canım. Mhrsden randevu baktım bu ayda olmazsa bi muayeneye gideyim hormon vs baktırayım diye ama randevu bile almak zor bayan doktora almak istiyorum oda 18 aralıkta var en erken😑
Minikkelebegim13 minnosbirkiz ben gecikirse sağlık ocağında veririm ya yakın zaten😂 acildekilerke uğraşamam zaten uzak hastane🙄
Minikkelebegim13 minnosbirkiz Aynen gelemiyorum ben öyle terslemelere falan bide genelde acildeki danışmalar tersliyorlar😒
Minikkelebegim13 HelloooMomy Maalesef bide adetin 2. günü falan bakılıyormuş hormon testine falan randevu bulunmuyorki nasıl denk getircez yani çok saçma😒