Peraninannesisena Alttan vakumla çekiliyor gibi vajinam sancı giriyor 15 20 dk da bir 38 haftadayim bilen var mi elimle kontrol ediyorum kafası yukarıda hala
December Peraninannesisena bu şikayetle gittim ben de 36+3 de doğurdum doğum sancisiymis. Sizin haftanız güzel doğmak istese de sorun olmaz sağlıkla gelsin 🙏
Peraninannesisena December ciddi mi ya çok şiddetli değil şuanda ama bilmiyorum ya bebek ters dönmedide stres yaptım şimdi 😁
Zelihaa1409 December bı sıkıntı oldumu haftadan dolayı cokta erken degl bende 36+6 oldum gelirse falan
December Peraninannesisena ben duramiyordum artık doktora mecbur gittim 😁 yok ya gelmez daha erken diyordum ama değilmiş gelmek istedi bebek 😁 durabiliyorsan yalancı sancı da olabilir ama gercek olan sancida durulmuyor evde merak etme 😁 benimki kanaldaydi başını ittiriyordu çatı muayenesinde doktor kafasına dokundu acil sezaryen oldum 😁
prenSandprenseSMomy Peraninannesisena sabahı bekle İnşaAllah ben yeni hastaneden gelmiş biri olaraktan 😍
Peraninannesisena December teşekkür eferim cevabınız için yalancı sancı da olabilir evet 😊 hayırlı olsun bebeğiniz allah analı babalı büyütsün
Hnd_01 Peraninannesisena benimde 35.haftada yurutmeyecek derecede sancı giriyordu.geceleri hicbirsekilde uyuyamıyordum.bicak saplanır gibi.doktorum erken doğum sancısı dedi.cok şükür 37.haftama girdim bugün.
120622Aht Peraninannesisena Ya daha uyutmadi beni daha önce hiç buna benzer bu derece bı sancı yaşamamıştım sürekli tuvalete çıkıyorum belim ağrıyor alt tarafı çok kötü kasıklarım da aynı şekilde
Peraninannesisena Meltemmms en son kontrolümde dönmemişti aynı pozisyonda duruyor gibi ama inşallah dönmüştür 😊
Meltemmms Meltemmms ya da hissettiğin belki dönmesidir sancıdan ziyade. İnşallah öyledir diyelim 🙏🏽🙏🏽