Hilallay Zeynepppo hamile olmadan iki kere rüyamda erkek çocuk görmüştüm erkek cocugum olacak hayırlısıyla
11-02- Zeynepppo ben görmüştüm doğru çıktı hatta doktor cinsiyetini söylemeden ben söylemiştim doktora erkek diye 😅
asell13 Zeynepppo oğlumda da görmüştüm beneğimin doğduğunu mavi battaniyeye sarılı olduğunu. Bu bebeğimde şüphelenmiştim sabah test yapim dedim o gece rüyamda kızımın saçlarını taradığımı gördüm bu bebeğimde kız
mimar-anne Zeynepppo ben oğlumda görmüştüm doğru çıktı, herkes annenin rüyada gördüğünün doğru olduğunu söylemişti. Şimdide birkaç defa kız gördüm hatta çevremdede benim kızım olacağını gördüler, belirtilerimde hep öyleydi sonuç: erkek:))
ikitosbikannesi_ Zeynepppo ilk hamileliğimde görmüştüm ozaman 10 haftalık falandı Mevlüt okutuyormuşuz güya bana oğlunu getir çağları diyorlardı bende mavi battaniyede bi bebek getiriyordum. Oğlum oldu fakat adını çağlar koymadım. (Çağlar da ne alakaysa) :) rüya işte dedim geçtim
Mervesrsy Zeynepppo beniiimmm ama hamile olmadan 1 2 ay önce görmüştüm zaten hep içime doğuyordu öyle de oldu çok şükür 😍
25umut Zeynepppo ilk hamileligimde rüyamda kiz bebek gördüm birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım oldu 2 hafta önce rüya gordum erkek bebek sevmeye çalışıyordum rüyamda yine hamileyim 5+4 haftalık bakalım bu rüyamda doğru olacak mı 😊
Siyahameftunbirii Zeynepppo hamile olduğumu bilmeden önce eşim rüyasında erkek bebeğimiz olduğunu gördü ertesi gün hamile olduğumu öğrendim iki hafta önce rüyamda kızım olduğunu gördüm kesin kız dedim şuan 17+5 haftadyiz cinsiyetimiz erkek 💙👼
sedanur4004 Zeynepppo benn her iki hamileliğimde de gördm benim rüyalarım düz çıkar bazılarının tersi cıkarmış. Oğlumda erkek görmüştm. Şimdi kızıma hamileyim bunda da kız gördüm