Otherozge Zeynepppo bn iki hamileliğimde de hiç ruyamda görmedim.ama eşim ilk kız gördü kızımız oldu.ikinciye hamileyim erkek gördü doktor bugun %51 erkek dedi 12+2yiz.kızımıda 12 de öğrenmiştik.bn görmedim ama eşim hep gördü
Zeynepppo Masidegulsuna olsun Allah nasip etmeyeceği şeyi dile düşürmez mis demmeki kalbine göre vermiş 😇
biranneikievlat Zeynepppo Ben değil ama eşim görmüştü bir kızımız oluyordu hatta biraz büyümüş haliydi gördüğüm hali demişti 😊 Şuan 16. haftayız ve bir kızımız olacak inşaAllah 🤲🏻🌺
2prenses_masal-oyku Zeynepppo annem erkek bebek görmüştü ama ben kız bebek görmüştüm benimki doğru çıktı 🥹🩷 ikinci kızımı hep kız olarak hissediyodum hiç içimde erkektir diye bi his oluşmadı doktor kız dedi 🤭
Kitapkolik660_ Zeynepppo doktor kontrolündeydik eşimle kızım olacağını gördüm kızım oluyor 🥰 tuttu benimki
Ozgekckm Zeynepppo ben kız bebek doğurduğumu gördüm kendi doğumumu ama oğlum oluyor bitane daha 🤭 benim rüya tersine çıktı sanırım
Liyamm1 Zeynepppo ilk kiz gordum ruyamda sonrasinda 2 kere erkek 😂😂 insAllah bir kaç haftaya belli olaçak 😋
Zeyasln Zeynepppo oğlumda görmüştüm nasıl gördüysem aynısı doğdu bundada 2 gün önce kız bebesi gördüm 1.5 yaşında mayo giymiş elinde havlusu sahile yürüyorduk bakalım 11+3 cinsiyeti kızdır diye umuyorum
Girl_boy_annesu Zeynepppo ben limon ve armut yediğimi görmustum tabirine bakmıştım oğlan çocuğu doğurmaya işarettir diyordu öylede oldu