- Düzenlendi
Merhaba kızlar 39+5 oluyoruz uygulamaya göre safak 2 olcak. Ama bebeğim daha kanalda bile değildi 39+1 de.. 41 e kadar bekleyeceğim dedi doktor normal doğum olacak, ne yapacağım bilmiyorum ne zaman gelir ne yapmalıyım sizde durumlar nasıl
Merhaba kızlar 39+5 oluyoruz uygulamaya göre safak 2 olcak. Ama bebeğim daha kanalda bile değildi 39+1 de.. 41 e kadar bekleyeceğim dedi doktor normal doğum olacak, ne yapacağım bilmiyorum ne zaman gelir ne yapmalıyım sizde durumlar nasıl
pembebiranneadayi dur daha zamanı varmış 🙊 doğduktan sonra bu günleri arayacaksınız diyende çok anlam veremiyorum 🤷🏼♀️
pembebiranneadayi cnm bu bebekler kanala ne zaman iniyo
pembebiranneadayi ali kulagında dır annesi gelmek üzeredir cinsiye ne saglicakla gelsin 🥰
Ankara-58 vallahi bilmiyorum 😂
Edaa01 amin inşallah kız olcak🩷🩷🩷
Polenmom Sabırsızlanıyorum geceleri uyuyamıyorum stres yapıyorum istemsizce 🥹
Yanlış yazmışım 39+5 iz😂
Polenmom 39+5 im🥹
pembebiranneadayi ah pardon 🙊 gelir gelir son günlerin tadını çıkartın 🫶🏻
Polenmom inşallah dört gözle bekliyoruz 🫶🏼🫶🏼
Benim 33 de kanala girdi 36+3 üz . Erken doğururum sandım ama gelen bişey yok🤣 ve kanalda olduğu için başını hareket ettirdikçe şeyime bıçaklar saplanıyor sanki.. 🥲
pembebiranneadayi ben 40+2 yim hala doğurmadım bu haftayı doldurmayı bekliyoruz normal dogum stresini anlıyorum çok zor 🥹
pembebiranneadayi genellikle kızlar gec gelir derler o yüzden sordum benim oglum cok sabırsız geldi gelmek icin can atıyordu😁
Aysedgl benim 25 ten itibaren baş aşağıydı zaten. 33 de kanala kafasını yerleştirmiş. Çocuğum kanalda kaldı haftalardır 🤣🤭 valla belki kanalda olmasa bu kadar zorlanmam .. çok zorlanıyorum artık doğurmak istiyorum her gece rüyamda ya kanamam oluyor ya doğuruyorum 🥲
pembebiranneadayi ilk gebelik mi senin kuzum 🌸
pembebiranneadayi bende sizinle aynı durumdayım suan
Meltemmms benimki 30 dan beri baş aşağı ama asla kanala girmiyor çatı muayeneside yapıldı dr cok rahat normal yaparsın dedi ama kendi gelsin gelmezse biz getiririz dedi suniden korkuyorum yaa😭