Merhaba kızlar 39+5 oluyoruz uygulamaya göre safak 2 olcak. Ama bebeğim daha kanalda bile değildi 39+1 de.. 41 e kadar bekleyeceğim dedi doktor normal doğum olacak, ne yapacağım bilmiyorum ne zaman gelir ne yapmalıyım sizde durumlar nasıl

Benim 33 de kanala girdi 36+3 üz . Erken doğururum sandım ama gelen bişey yok🤣 ve kanalda olduğu için başını hareket ettirdikçe şeyime bıçaklar saplanıyor sanki.. 🥲

Aysedgl benim 25 ten itibaren baş aşağıydı zaten. 33 de kanala kafasını yerleştirmiş. Çocuğum kanalda kaldı haftalardır 🤣🤭 valla belki kanalda olmasa bu kadar zorlanmam .. çok zorlanıyorum artık doğurmak istiyorum her gece rüyamda ya kanamam oluyor ya doğuruyorum 🥲

Meltemmms bende hep ruyamda emziriyorum bi turlu uyandigimda yuzunu hatirliyamasam da keske suyum gelse felan diye dualar ediyorum ama nerede acaba doguma yakin cok hareketli ya da hareketsiz olurlarmi bilemedim

Meltemmms benimki 30 dan beri baş aşağı ama asla kanala girmiyor çatı muayeneside yapıldı dr cok rahat normal yaparsın dedi ama kendi gelsin gelmezse biz getiririz dedi suniden korkuyorum yaa😭