SenaDikkaya Bende 9+1 im hiçbir belirtim bulantım dahi yok her hamilelik bir olmuyor bence olmaması çok güzel bir nimet :) sadece çalıştığım için yorgunluk oluyor uykum geliyor o kadar
edaozkyyy Dost12 Hiç stres yapma canım kendine biliyorsun stres bebeğin düşmesini bile çok etkiliyor içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz 🌸
Seher1616 Ben biraz erken öğrenmiştim ama sıfır belirtiyle yani o da o regl günüm gelmişti akşam oldu antibiyotik kullanacaktım ilaç dedim yarın olurum kesin ama ben nolur nolmaz yine garantiye alayım diye çok ümitsiz yapmıştım daha önceki testler hep negatifti diye baktım pozitif bende şaşırdım 😅
Almiraviva Guzelanne3435 Merhaba bende 19+3 teyim aynı zamanda çalışıyorum şuan antrenör olarak yani gün içinde de çok aktifim ona rağmen bir yorgunluk bir ağrı vs belirti yok bir sonraki kontrolüm de ay sonu çok var yani ultrasona🥹 ister istemez endişe ediyorum sizde belirtisiz geçiriyormuşsunuz ay bana yardım edin lütfen sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz ben çok evhamlanıyorum 🫣🙈🥹
Guzelanne3435 Almiraviva bende öyleydim taki bebek hareketli hissedince ferahladimm 🙂 hafiften bebek hareketleriniz başlamadımi ufakta olsa pit pit diye
ikitosbikannesi_ Dost12 👋 merhaba 5 hafta İçin normal olduğunu düşünüyorum canım benim ilkinde 9 ay boyumca hiç bir belirti yoktu hiç hamile olduğumu bilmedim. ama bu ikincide 8. Haftada mide bulantılarım başlamıştı şimdi 15. Haftadayım mide bulantım yok ama tansiyonum düşüyor yani gebelikten gebeliğe değişiyor
YldrmNUR Dost12 bende 19+3üm ne kusma ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne tiksinme hiçbir şey olmadı bende. Sadece bazı haftalar rahim büyüdüğü için ağrı oldu oda abartılacak bi ağrı değildi. 16-17. Haftada bel ağrım oldu geçti. Bu haftalar mide yanmam başladı
Almiraviva Guzelanne3435 bazen pıt pıt hareket ediyor gibi geliyor ama emin olamıyorum bebek mi değil mi 🤭
myavocado Dost12 5+5 deyim iki gün önce keseyi gördük. Benim de belirtim yok, adet gecikmeden iki gün üst üste sabah bulantım olmuştu onun üzerine test yapıp öğrendim daha 4 hafta değildi. Ama öğrendikten sonra bulantım da olmadı, Dr normal diyor.
_almirasmom Dost12 9+1 benımde belırtım yok hamıle deılıö sankı uyku halı dısında bı sıkıntım yok valla kızımdada boleydı hep uyumak ıstıyordum baska belırtım yoktu
br2023 Dost12 5. Haftadaym ve ne sağ tarafta ne sol tarafta uyuyabiliyorm sırt üstü tek yatabiliyorm akşamları da midem bulanıyor baya