Dost12 Hanimlar merhaba Ben bugün 5+1deyim dün Doktor keseyi gördü.. Ama hic bir belirtim yok bu normalmi? Benim daha önceki hamileliklerimde hep 7-8ci haftadan itibaren baslamisti.
Bbuse12 Dost12 bence her gebelik ayni degil 2. Gebeligim ilkinde bulantim olmamisti rahat gecirdim suan 15 haftaligim hala bulantilarim gecmedi cok zor geçiriyorum Hamileligimi vede 7. Haftdan sonra basladi 7. Haftaya kadar rahattim sadece kasik agrim vardi
Melike527 Dost12 aynen bende 6 haftalığım bu gün hiç belirtim yok sadece sol kasıkığımda ağrı var hamileliğimi bile adetim geçikti öyle anladım
Dost12 edaozkyyy insaAllah ya bazilari Gögüs hassasiyetim felan var diyince dedim bende niye yok en aglasini yasadim ama dedigim gibi 7ci haftada hep
Guzelanne3435 Dost12 19 haftalik olduk bu zamana kadar asla hıc belirti olmadı kusma dahil olmadı gene de erken kalp atışları başladığında başlar 😊
Dost12 Guzelanne3435 negüzel yaaa bebek isterken allahtan allahim o bulanti ya yine raziyim nasip et yeterki dedim🤣olsa kabahat olmasa kabahat ya
Dost12 Guzelanne3435 ayyy insaAllah dün komtrollerimde kese gözüktü kalp atisi haftaya gel dedi. InsaAllah 🥺🤲
Almiraviva Guzelanne3435 Merhaba bende 19+3 teyim aynı zamanda çalışıyorum şuan antrenör olarak yani gün içinde de çok aktifim ona rağmen bir yorgunluk bir ağrı vs belirti yok bir sonraki kontrolüm de ay sonu çok var yani ultrasona🥹 ister istemez endişe ediyorum sizde belirtisiz geçiriyormuşsunuz ay bana yardım edin lütfen sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz ben çok evhamlanıyorum 🫣🙈🥹
Dost12 Me1temm bence bekle derim yoksa durmadan yok gözükmüyor daha erken su bu laflari duycaksin. Haftaya felan git ama
Dost12 @“Bbuse12”#p30506994rabbim kucagina almayi nasip etsin canim. Iste bu besinci hamileligim hepsinde öldüm kusmaktan ama kucagima alamadim hic birini🥺simdi ise hic belirtim yok Doktor olmasi gerekken haftadasin kese gözüküyor dedi🥺🤲
Dost12 Efenazz eveeet uyku var bak bendede erkenden uyuyorum. Yada öglen bi geliyo uykum ama uyumuyorum
edaozkyyy Dost12 Hiç stres yapma canım kendine biliyorsun stres bebeğin düşmesini bile çok etkiliyor içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz 🌸