NovaVina_ Cinarsaitinannesi beynim yandıysa yorum okumaktan post okumaktan demek ki 🥹 tesekkur ederim dikkatiniz icin 🌸 Gecikmenin 9. Gununde regl olmustum ben.
Memolininannesi Babyy001 ikinci çizgiyi ben gördüm ama test bozuk fazla idrar dökmüşsünüz sanırım en iyisi tekrar test yapmak
Babyy001 Memolininannesi 3 4 damla damlattım önce çok kez mahvettim testleri öğrendim artık 😁 ama galiba bozuk
Babyy001 NovaVina_ teşekkür ederim ☺️ pazartesi hastane randevum var birde kadın doğuma alayım gidiyim en iyisi
Babyy001 Melodimm çizgi sonra ikisi de kıpkırmızı oldu baya pozitif oldu ama zaman geçtiği için kuruma dedim şu damlattım gitti 😅
Memolininannesi Babyy001 bekleyip bir daha test yapın o halde ikinci çizgi var ama boşa ümitlendirmek istemem
NovaVina_ Babyy001 kadin doguma almadan da kan vs verecekseniz. Rica edersiniz doktorunuz bakar bence 🌸
Babyy001 NovaVina_ genel muayene oluyum hemde kan isteyim diye düşündüm kalkabilirsem sabah sağlık ocağında veriyim 😄
Babyy001 Yagmurakyurek adetimden bi kaç gün önce ilişki oldu adetim değişikti bazı belirtilerim vardı rahatsızlığım vardı ilaç kullanıcam o yüzden yaptım yarın kalkarsam sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum