Babyy001 Kızlar ilişki üstünden 16 17 gün geçti sağ kasık sağ kalça üstü ve belimde ağrılar var birde kaç gündür asla gözümü açamıyorum bugün bi test yapıyım dedim öncekilerden sonra negatif gibi görmüştüm yol dedim ama evde varken duramadım bakar mısınız
Kardelennn21 Babyy001 ben göremedim canım İdrarı çok damlatmış olabilir misin test bozuk gibi geldi bana
Babyy001 NovaVina_ teşekkür ederim 🙏🏻 gözle daha net görüyorum ama sanırım görmek istediğim için görüyorum
Babyy001 MerveNural teşekkür ederim 🙏🏻 kameradan baktığımda daha silik görüyorum normal testte daha net görüyorum yada görmek istiyorum 😅
NovaVina_ Babyy001 regl duzensizliginiz var miydi ? 16-17 gun ciddi bir gecikme. Kan verip emin olduktan sonra adet sokturucu ilac icin danisabilirsiniz doktorunuza.
Babyy001 Kardelennn21 galiba bozuk bilmiyorum 🤷🏻♀️ 3 4 damla damlattım fazla damlatmaktan çok testi mahvettim artık öğrendim yapmayı 😅 gözümle daha net görüyorum yada görmek istiyorum 🥲
Babyy001 NovaVina_ yok düzensizliğim yok regl oldum ama çok değişikti birde bugün ağrı kesiciye başlamam gerekiyor bazı sebeplerden birazda o sebepten yaptım bu belirtiler belki psikolojikti yada diğer sağlık sorunum sebebiyle oldu 🥲 reglden bi kaç gün önce ilişki oldu yumurta tembelliği var doktorum regl günü bile gebe kalma ihtimalin var ama zorlaştırıyor demişti
Cinarsaitinannesi NovaVina_ kuzu adet gecmemis ilişki üstünden 16 17 gün geçmiş ben göremedim çizgi eğer olsaydi 17 gune daha belirgin olurdu @Babyy001
Babyy001 Cinarsaitinannesi çok teşekkür ederim ☺️ reglden bir kaç gün önce ilişki oldu reglim çok değişikti bide bugün ilaca başlıcam ağrı kesici o yüzdende biraz içime şüpheyi kendim düşürdüm
NovaVina_ Cinarsaitinannesi beynim yandıysa yorum okumaktan post okumaktan demek ki 🥹 tesekkur ederim dikkatiniz icin 🌸 Gecikmenin 9. Gununde regl olmustum ben.
Cinarsaitinannesi Babyy001 kuzum yumurtlama gunlerini biliyorsan bir gün iliski bir gun bos gecerek deneyebilirsiniz ben oyle hamile kaldim gecen ay düzensizliğin de yokmuş bu çok iyi bişey
Babyy001 Melodimm çizgi sonra ikisi de kıpkırmızı oldu baya pozitif oldu ama zaman geçtiği için kuruma dedim şu damlattım gitti 😅