BUSRA-2121 Kitapkolik660_ inda çikolata instagramdan yaptırabilirsiniz fiyatı uygun ben yaptırdım memnun kaldım
Kitapkolik660_ Blueberry0 ben Instagramda bi sayfa buldum baya takipçisi vardı memnuniyetler yazıyordu dolandırıcı çıktı
Blueberry0 Kitapkolik660_ instagram sayfalarına ben güvenemiyorum o yüzden hic instadan bakmadım ☺️ trendyolda bu tarz şeyler olmuyor o yüzden daha güvenli
Kitapkolik660_ Ebruuu07 sipariş verdim yedi sekiz güne hazır denildi sekiz günü geçti mesaj attım iki gün oldu cevap yok kızın biri mesaj attı o sayfayı takip etmeyin dolandırıcı dedi
Ebruuu07 Kitapkolik660_ aynen bende 15 gündür bekliyorum . kargoya verildi dediler takip numarası istedim sistem hatalı denildi . Skayey edicem para iademi verin dedim iban istediler 5 gün içinde yatacak dediler de inanmıyorum
Falancahanim Kitapkolik660_ Merhaba mellon çikolatadan bende sipariş verdim kapıda ödeme demiştim iyiki öyle yapmışım şok oldum şuan dolandırıcı mıymış hesaplarında memnuniyet mesajları vs var
Kitapkolik660_ Ebruuu07 ben kapıda ödemeli sipariş verdim aklıma gelen başıma hep geldi bu sayfada link yoktu o yüzden belliydi acaba mi demiştim iyiki kapıda ödemeli demişim