Alp-oyku123 Lee Lee 7. Haftamiz bitecek inşallah herşey yolunda gider tek duam bu sağlıkla kucagima almak yavrumu🙏🙏
minigin_annesi Ceylanmusti Öncelikle gozunaydin canim😍Rabbim ol derse Olur tabiikide canimm😍Cok Sukur Rabbime🙏😍Bende senin gibi zorlu yollari gectim dogal yolla hamile kaldim ama ondan once ikizlerimle 25haftalik melegimi kayb ettim...simdi ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim...Allahin izniyle insallah 22+3gunluk hamileyim Ruzgarimi Rabbim Nasip ederse nisanda kucagimiza alicaz...bizede dua et teyzesi 😍🙏
Ceylanmusti minigin_annesi canım seni çok iyi anlayabiliyorum çok zor allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm dualarım seninle canım benim 🙏 güzel haberlerini bekliyorum canım 🙏
Yaremmm Ceylanmusti Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla büyütmeniz dileğiyle, nasıl geçti doğumunuz ,çektiğiniz sancılar çok mu dayanılmazdı bende normal düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası o yüzden sordum.
Ceylanmusti Yaremmm amin canım akşam üstü 6 buçukta suyum geldi hiç sancim yoktu 5 cm açılma olmuş, pek fazla şancı çekmeden 10 cm oldu cnm gene olsa gene normal doğum yaparım 😊 allahim kolay doğum nasip etsin 🙏