Ceylanmusti Merhaba annelerimiz , bu forum da en sevdiğim şey doğum hikayelerini okumakti kiminde ağladım kiminde güldüm bende normal doğuma cesarete geldim 😂 Bu arada biraz hikayem uzun olacak kusura bakmayın 😊 eğlendiğimiz yıl pco hastası olduğumu öğrendim kendiliğinden hamile kalamazsın dediler zaten o anda dünya başıma yıkıldı 😔 Kendime doktor buldum . Her türlü kontrollerim yapıldı kendiliğinden hamile kalamazsın ilaçla başlayalım dedi doktorumuz ilaçlarla olmadı aşılamaya geccez dedi tam dedik doktorum başka şehre klinik açıyorum dedi gitti bizde başka doktorla uğraşmayalım diye doktorumuza devam ettik hergun işten çıkar 1 saatlik yola kontrole giderdik ilk aşılamam oldu hamileyim 😁 çok sevindik ama fazla sürmedi 6 haftalıkken kalbi durdu doktorumuz bi daha deneyelim dedi denedik tutmadı, 3.yü de denedik gene hamileyim ☺ bu sefer ikizlere gene uzun sürmedi 3 buçuk aylıkken gene kaybettim bebeklerini 😭 doktorumuz sagolsun hiç ilgilenmedi ben alamam araştırmada aldircan dedi 🤬öyle mi öyle o günden sonra benim icin o doktor bitmiştir. Gittim araştırmaya buldum bi doktor resmen eziyet ettiler resmen dogurtturdular ac susuz 😢 1 sene kendime gelemedim eşim her zaman destekçim oldu .Olacak üzülme diye hakkını ödeyemem . Gene karar verdim denemeye sil baştan herseye , buldum başka bi doktor hiç uğraşmayalım direk tüp bebek dedi tam dedim.bi ilaç verdi bunu kullan adetinin 3.günü gel dedi. 3.günü gittik doktorum ben klinik açcam seni yarı yolda bırakamam 1 ay bekle ondan sonra tüp bebeğe başlayalım dedi gene dünya başıma yıkıldı. Beklemek zor geliyordu artık tamam dedik. 2mayiste direk gel kliniğe dedi 😏 zaman geçmek bilmiyo 🙄 grip gibi bişey oldum kafam kalkmiyo sürekli uyku halindeyim eşimle kuzenim test yap ceylan test yap diye direniyorlar ama ben yapmak ıstemiyorum olmayacağını biliyorum 😏 zorla testi aldirttilar yaptım ciktim bakmadım bile yok boşuna yaptırdın bana diye eşime kızıyorum bi baktım eşim ağlıyor ben sana demedim mi üzülen sen oluyorsun dedim🙄 salak görmüyor musun çizgiyi hamilesin sen dedi🤣 bi baktım çift çizgi dünyalar bizimdi sarıldık ağladık ama sevinmicez doğana kadar dedik doktorumu aradım o gün de 2 mayıs gel çabuk dedi gittik 5 haftalık olmuş bile benim küçük adamım 👶🤣kalp atışını da duyduk bi oh çektik 🙏 her kontrole gittiğimiz de acaba bişey oldu mu diye giderdik öyle öyle derken 37.haftaya geldik ama ben hiç evde durmadım sürekli gezdim doğana kadar da araba kullandım 🤣 kardeşim de kızıyor abla otur artık evde yollarda doğuracaksın diye🤣🤣 1 aralıkta annemlere gittim yemek filan yedik ondan sonra taş gibi uyumuşum 3 saat boyunca telefonum bi çaldı uyandım onu alayim derken suyum boşaldı 😱 hiç panik yok tabi bende ama bizimkiler bi panik bi panik doktorumu aradım suyum geldi diye acele etme gel hastaneye dedi babam annem hazırlanıyor bende tabi bi baktım kardeşim yatmış dudaklar bembeyaz kiz sen mi doğcan ben mi dedim .Akşam 6 buçukta hastanedeydik açıklık 2 cm serum takıldı kan tahlili filan ben normal istiyom dedim doktorum geldi tam bebeği zora sokmayalım deneyelim bidedi tamam dedim kuzenimle yerlere çömelme eğil doğrul derken açılma 7 olmuş . Saat 00.00de doğuma aldılar . Isınmayı tam beceremediğim için biraz uğraştık bebeğim 00.30 da dünyaya gözlerini açtı. Bebeğimi görünce ne ağrım kaldı ne de sızım 😊 herkes kapıda bizi bekliyordu benim ailem eşimin ailesi arkadaşlarımız koca ordu beni ve bebeğimi bekliyordu tam 28 kişi doktorumuz bile daha yokmu insan demiş 🤣 teyzeleri bebeğim 3085 gr 45 cm doğdu saglikliyiz şükür 🙏 bebeğim hiç ummadigim bi zaman da geldi bana ☺ Allahım isteyen herkese nasip etsin . Doğum bekleyen annelerimize de kolay doğumlar nasip etsin allahım k.bakmayin çok uzun oldu hakkınızı helâl edin ☺
Bushra21 Ceylanmusti canım benim ALLAH bağışlasın gözünüz aydın soluksuz okudum üzüldüm ve sevindim helal olsun sana sağlıkla büyütün inş darısı başımıza
Kbrapoyrazunl Ceylanmusti sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bütün alkışlar sana yılmadan normal güzel bi doğumla bebeğini dünyaya getirdiğin için 😊
halimeaydin Ceylanmusti ayy inanki ağliyarak okudum cnm RABBİM korusun sizi İNŞALLAH. Resmen film gibi hayatın kiyamam sana 😘😍
Dilommm Ceylanmusti yaa agladim resmen cok mutlu oldum adina benimde 7 yil sonra gelen mucizem karnimda rabbbim mutlu sonla sonlandirsin insallah💕oglusunu saglikla buyut ailenle sana mutluluklar
Krm Ya kıyamam harika. Allah bağışlasın bebeğinizi . Biz bir iki normal denemede geldi bebeğimiz. Ama erkenden beklemek çok saçma en az 1 yıl denicez diye düşünürken her seferinde olmayınca sanki dünya başıma yikiliyordu. Saçma olduğunu bildiğim halde. Allah size sabırlar versin çok zor bir duygu olduğuna eminim. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu hemen yaşatsın inşallah.
Lee Dilommm canım RABBİM seninde kucağına almayı nasip etsin gelince az ısır niye beklettin beni de(tabi şaka)😂
Adencanan İçimi ısıtan bir hikaye.. Allah’ın takdiri bir mucize ❤️Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu 😊
asminko345 Ceylanmusti Hayırlı olsun kuzum 💙 Oğlunla ailenle hep mutlu ol sağlık sıhhatle büyüt inşallah 💙🙏
Lee Ceylanmusti RABBİM onu sana bağışlasın annesi uzun ömür versin inşallah ağladım resmen mis gibi annesi kokla onu mis gibi bak gör peşinden beklemeden bir tane daha gelecek dikkat et kendine
Alp-oyku123 Ceylanmusti Rabbim sizi hiç ayırmasın 🙏🙏🙏 bende 6.5 yil sonra hamile kaldim daha yolun başındayız inşallah yavrumla kavuşma bana da nasip olur 🙏🙏
Alp-oyku123 Lee Lee 7. Haftamiz bitecek inşallah herşey yolunda gider tek duam bu sağlıkla kucagima almak yavrumu🙏🙏