Yazmelegi_ minik-02 bugün halama davetliyiz yemek derdi yok şükür 🤣🤣 ama öğlen yapacağımı söyleyim Et sote Pilav Salata İçecek
minik-02 tugcesakzci brokoliyi bekarken hep ön yargıli davranıp sadece tursusunu yerdim şimdi evliyim iki hafta da bir bazen hafta da bir yapiyorum fırında tavada salatada gerçekten çok lezzetli oluyor
minik-02 Beeyzanurr oh afiyet olsun patates yemekleri güzel oluyor ya birde cocuklu olunca kacinilmaz
minik-02 Yazmelegi_ kız öğlene böyle menüyse akşama ne pişer kim bilir ben Öglen bu kadar yapamıyorum vallahi😂
tugcesakzci Yazmelegi_ canım haşlıyorum limon sarımsak ve zeytinyağı ile bir sos hazırlıyorum karıştırıyorum brokoli ile üzerine de süzme yoğurt döküyorum biraz sulandırıp
esraa1717 Yazmelegi_ bende brokoli havucu haşlıyorum turşu köz kırmızı biber dereotu yeşillik ve sos ekliyorum ekşi yağlı öyle de süper oluyor
Polenmom minik-02 misafirlerimiz var ve bizim bu akşamki menü mantımiadan 🥟 Tepsi mantısı Çıtır mantı Yaprak sarması İçli köfte Yeşil salata Mezeler Turşu ✨