_Havvagul2 Sağlık ocağı kan sonuçları diye google yaz hangi şehirdeysen tahlil sonuçları için site çıkıyor ben dun kan verdim e nabıza düşmedi google yazdım ilk çıkan siteye tıkladım kocaeli il sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları yaziyordu ve sonucumu öğrendim
Eyvz Deletedmon_98 ben 5 kere gittim kan vermeye 38 di ilk öğrendiğimde . Onlar surat yaptıkça gene gittim . :)
Eyvz Deletedmon_98 Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . O günlerde stres oluyordum nasıl oldu nasıl olacak diye şimdi 8 aylık hamileyim gün sayıyorum.
Deletedmon_98 Eyvz yaa sağlıcakla gelsin inşallah günler geçmez şimdi büyük kavuşma 🥰❤️ darısı bana olsun inşallah betanız kaç olana kadar ölçtürmeye devam ettiniz ben bu cuma verip birdaha baktırmaya düşünmüyorum stres olmamak adına haftaya çarşambada ilk muayeneye gideyim diyorum 5 haftalık oluyor
Eyvz Deletedmon_98 780 olana kadar ölcturdum . 5 defa gittim . Doktora her Sefer sordum öyle gittim . En son eşime Allah sana sabır versin demişti. :) Rabbım tum hamilelerin yardımcısı olsun . Kimsenin kucağını boş bırakmasın
momofmychildren Deletedmon_98 akşam gidin o zaman daha da yardımcı oluyorlar ben gittim doktor takip edilsin istedi çalışıyorum o yüzden şimdi geldim rica etsem bakabilir mısınız dedim bir haftada 3 kere gittim
Deletedmon_98 momofmychildren betanızı kaçla öğrendiniz peki ve kaç olana kadar baktırmaya devam ettiniz
momofmychildren Deletedmon_98 ben ilk gebeliğimde 15le öğrendim 750 olana kadar baktırdım sonra sağlıksız gebelik yaşadım Bu gebeliğimi 380le öğrendim iki kere daha gittim 1500 olana kadar baktırdım ve keseyi gördük 😍
Deletedmon_98 momofmychildren Allah bağışlasın maşallah ❤️❤️❤️ bende 24.72 ile öğrendim bakalım :) inşallah sağlıcakla büyür minik