NewMomm1 hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏 rahat ol ve bebeğine odaklan. 11.05.2022 de kontrole gittim (40+2) ve doğmak bilmediği için sezaryen oldum☺️ aşırı korkuyordum ama doktorum muhteşemdi doğum muhteşem geçti, spinal oldum. 09.00 da ameliyat başladı 09.31 de paşam doğdu, 10.00 da odadaydım, 14.00 te uyuşukluğum gitti ve tek başıma yataktan kalktım yürüdüm, tuvaletimi yaptım, gecesine büyük abdestimi yaptım, bol bol yürüdüm, bebeğimle ilgilendim hastaneden ertesi gün 10.00 da taburcu oldum, çıkana kadar emzirdim. Yara üzerine su geçirmez bant yapıştırdılar. Eve geldim duşumu aldım gerçektenda bant su geçirmedi ister istemez tırsmıştım 🤣 3. Gün bandı çıkardım 10 gün antibiyotik krem sürmemi söylemişti sürdüm, 7. Gün yaram iyileşti. Sana tavsiyem tabiki ağrıların olacak kolay değil ana oluyorsun 🥰 sezaryenin tek çözümü bol yürüyüş, hareket ettikçe ağrılarının azaldığını hissedeceksin. Spinalin sıkıntısını şöyle çektim narkozu çok zor attım 3,5 ayımı aldı. Onda da hata bende. Doktorum bana bol kafein tüketmemi söylemişti bende sevmediğim için sek nescafe ve gaz yapar diye kola içmedim. Bel ağrım dışında çok iyiydi her şey oda geçti çok şükür 🙏 Şubatta yine doğumum var nasip olursa 🥰 pozitif sezaryen hikayeni bekliyorum ☺️