Mercimeek naneliseker_ lütfen kafana takma bunları bazı bebekler zayıf bazı bebekler kilolu oluyor önemli olan onun sağlıklı olması 🙏🏻 ve senin bebişin haftasıyla uyumlu canım benim
naneliseker_ Mercimeek bide seker çıktı bende biraz iri beklerdim demekki etkilenmemis bebis ondan soru işareti kaldı kafamda:)
Mercimeek naneliseker_ evet canım iri bir bebeğim var şuan hatta 3 haftaya bile çıktığı oldu daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama inan tam anlamıyla da uyamıyorum aşeriyorum çünkü
Metehanin_annesi Bartumommyyy oğluma hamikeyken 30.haftada 2 kilo küsüratliydi simdi kizima 32.haftadayim ama daha kontrole gitmedim haftaya gidicem karnımda cok yok bilmiyorim 26.haftada 933 gramdi 😊
Bartumommyyy Bebegimibekliyorum000 bizim de öyle eşim iri bende doğduğum zaman 5 kiloya yakın doğmuşum 😅
Bartumommyyy Bebegimibekliyorum000 Şuan 32+2 haftalığız Ocak sonu gibi görünüyor doğum şekli daha netleşmedi devlet hastanesi takipli olduğum için
Bebegimibekliyorum000 Bartumommyyy anladım Allahım sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah