Alpsmommm Zeyba hayırlı olsun benimde cuma günü verdim değerim 14.10 yarın tekrar gidecem doktorum salı gel dedi bakalım ne dicek
Liyamm1 Zeyba her 2 gun gitmen lazim 2 kat’a çikmasi lazim.Benim yasadigim ülkede mesela her 10-14 gün yapiyolar 😂
Rabissannee İlk günler sanırım normal diye düşünüyorum. Yani gebelik için yeterli bi seviye. 2 gün sonra tekrar isteyecektir doktor.
Liyamm1 NovaVina_ yok canim ben istedim de yapti dedim ki burda bakarak ger 2-3 gün mu kadin sasirdi sadece 1 kere yapti oda 14 gün sonra yap dedi bende dinlemedim 10 gün sonra yaptim sonrada hamilesin dedi gonderdi 😂😂😂
NovaVina_ Rabissannee münih. Direkt keseyi görmeye gidiyorsunuz burada kanda beta hcg baktirdiktan sonra
NovaVina_ Liyamm1 😅 cinsiyeti de soylemiyorlarmis orada bugun yurtdisi postunda gormustum. Ya gercekten bu yabancilar cok rahat
Liyamm1 NovaVina_ aynen ama ben turk kadin dogum doktoru buldum ultrason vs için o soler umarim 😂 yoksa dogum yapacagim hastanede kadin bana 22-25 arasi dedi 😅 siz kaç haftaliksiniz?
NovaVina_ Liyamm1 ben henuz gebe degilim planliyoruz 1 senedir. Subatta kimyasal yasadim bir tek simdi klomen tedavisi ve ovulasyon testleriyle ilerliyorum 🥹
ffckizannesi Benmde 24 çıktı 1 gün gecikmeyle . Gayet normal iki katınartması önemli bi daha kan ver bakalım