Beyzaer dtastan eğer ilk dakikalarda cıktıysa vardır umarım 🙏 bilirim o testlerin başında az beklemedim
Ezelaleyna HelloooMomy stres yapmamak elde değil valla kaç aydır deniyoruz bu ay de bı umutsuzlukla denedik eşim de dedi artık olmuyor yapcak bişi yok inşallah bu ay güzel sonuç alırım
Melk_plt00 dtastan bende Cumartesi günü artımedin bu testini yaptım kuruma çizgisidir dedim bat 6 Aralık 🥺acaba benimde varmı😔
dtastan Melk_plt00 bence adet gününüzde testi tekrarlayın ya da direkt kan testi yaptırın inşallah gönlünüzce olur 🙏🏻
ASE6154 Ezelaleyna ben hiç bişey kullanmadım yumurtlama dönemimi biliyorum. Zaten kaldığım ayda hiç düşünmemiştim hamile olabilirim diye çünkü o ay ben memleketten geldim tek ilişki oldu ve köye gittik. Tamamen tesadüf oldu
ASE6154 Ezelaleyna işte onu ovülasyon testiyle belirleyeceksin hergün yapacaksın aynı gebelik testi gibi zaten tam koyu gördüğün zaman yumurtlama oluyor. Ben tam olarak nasıl kullanılıyor bilemiyorum ama geçmiş konulardan mutlaka bulursun
yavrusincabim1807 Ezelaleyna innovita yumurtlama testi çok iyi net sonuç veriyor alcaksanız bunu alın
Toprakksx1 dtastan El sallıyor buradayım diye 🥰🤭🌸 hadi gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤲🏻❤