Basakburcu 0237 şuan 34 deyim 32 de farkettik. Ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyor. Sırt ve göbek bölgesine ara ara vuruypr kaşıntı
-NurseMom- 0237 önemli ihmal edilmemesi gereken bir durum zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun bebek ve siz sağlıklı olunda gerisi önemsiz 🌸
B-use Bende haftalardır bu şekildeyim ayaklarım yara içinde çok yüksek değerlerde olmasada koleztaz çıktı geceleri kaşınmaktan ağlamaktan uyuyamıyorum
Senneanlarsinya Kayra25 peki neden oluyyormuş? Bide kasıntı varken dökülme oluyor mu? Ben de 38 deyim sürekli kasınıyorum kol bacak göbek kolestaz degilim uyuz olmadığını da düşünüyorum cnkü yara falan olmuyo fökğntüler kasınıp geçiyor soğuk kompress uygulayınca
Kayra25 Senneanlarsinya birsuru doktora gittim son 3 ayda olabiliyor dedi bende döküntü olmadı bendekiler sivilce izi gibi oldu ve iz kaldı. Tek umidim doğumdan sonra geçmesi. İlaçlarda fayda etmedi
0237 Kayra25 doğum olunca kesiliyor kaşıntı sezeryan oldum bugün kaşıntı falan kalmadı nasıl bir şeyse artik anında kayboldu
Kizaniminanasiyiim Happymm bunun için hangi polikliniğe gitmem gerek kadın doğuma göre bi şey yok bende bi kansızlık cıktı
Happymm Kizaniminanasiyiim iyi bir kadın doğum olmalı hepsi bilmiyor gebelik kolestazı var genelde erken doğum yaparlar
Serap-asel Kizaniminanasiyiim gebelık kolestanı yada uyuz olabılırsın mutlaka doktora görün gebelık kolestanı deılsen uyuz ıcın cıldıyeye görün mutlaka
Serap-asel Kizaniminanasiyiim gebelik kolestanı ıcın kadın doğum doktorunuz test ıstıyo kan veriyorsunuz ama uyuz ıcın cıldıyeye gtmenız gerekıyor