ucpprensesannesii27 nurbebek01 ilk kızım erkek gösteriyordu ikinci kızım kız gösteriyordu şimdi ki erkek gösteriyor cinsiyetini bilmiyoruz daha
Nermyn nurbebek01 bana kız demişti. Sonra erkek olduğunu öğrendik baya da inanmıştım bu çin takvimi zırvasına😏
nurbebek01 Serraveannesi1 bankada erkek diyor ama bakalım 31 haftaligiz hâlâ cinsiyetini bilmiyoruz erkeğe benziyor dediler 27 haftada kıza benziyor dediler bende öğrenmemeyi tercih ettim doğumda sürpriz olsun
nurbebek01 Leyladua bankada erkek diyor ama 31 haftaligiz hâlâ cinsiyetini bilmiyoruz doğumda sürpriz olsun
Btlyyy nurbebek01 benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim meraktan yaziyrm size hamileyim şuan kjza benziyor dedi bnde rüyamda erkek çocuk gördüm
Btlyyy nurbebek01 ucpprensesannesii27 gerçekten hala bilmiyor musunuz bebeginiz cinsiyetini sürpriz olcak desenize
nurbebek01 ucpprensesannesii27 yaniltabiliyor bizede kızıma kız dedi çıktı binada erkek diyor bakalım doğumda ogrencez bizde göstermiyor bebeğimiz
nurbebek01 Tobeshh inşallah bizimkide doğru çıkar sağlıklı olsun yeter ama bir kız bir erkek ne güzel olur valla
Rozalii-67 nurbebek01 benim kız dedi kız olucak ben ilk erkek istiyordum çoğu akrabaminda doğru çıkmıştı takdir ilahi Rabbim ne nasip ederse odur sağlıklı hayırlı olsun da ikinci çocuğunu çin takvimine göre yapicam bakalım ne çıkcak💫😃
nurbebek01 Btlyyy inşallah rabbim kalbimize göre versin benimde 1 kızım var birde erkek bebek olsa tadından yenmez valla inşallah sizinkide olur dua edelim birbirimize