Baharcaner Kızlar detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor hani bebeğin 4 boyutlu her organına bakılan ultrason varya onu soruyorum
ozgekader Baharcaner ben 22haftalıkken giricem 14 aralıkta randevum doktorum 22 haftada gitmemi önerdi
Cana_ Baharcaner 18/23. Haftalar arasında yapılıyor sanırım ama 20. Hafta itibariyle dağa iyi bence organ taraması yapılıyor ya bebek biraz daha büyümüş oluyor
Oykum42 Ben randevu almak için aradığımda tekli gebeliklerde 20. Haftadan sonra daha uygun oluyor dediler
Oykum42 Baharcaner maalesef henüz belli olmadı 13 haftalıkken kemik yapısı erkek gibi dedi 16 haftalıkken bağdaş kurmuş ama çok erkeğe benzetmedim dedi ayrıntılıda öğreneceğiz inşallah ☺️
ozgekader Baharcaner ben kendim 16.haftama kadar bekledim çünkü kesin olsun istedim 14 gitseydim kesin bişey diyemiceklerdi onun için bekledim ve hiç yanılma payı olmadan kızım olucağını öğrendim 🩷🪽😊
Baharcaner Oykum42 hayırlısı olsun benmde ilk bebek hep kız istedim 12 haftalıgız kendini hiç göstermiyordu bugün hafif cıkıntı gördü doktor /80 erkek dedi ama bakalım 🫠 sağlıklı olsunlar inşallah ama hep aşkokuşko kızım olsun diyorum hala umudum var 🌙
Oykum42 Baharcaner rabbim gönlünüzdekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🥰Benimde bi tane kızım var kız evlat gerçekten çok başka ama ikinciyi de erkek istiyorum bakalım hayırlısı olsun ☺️
Ozge2206 Baharcaner 18.haftadan snra yapılıyor genelde ama bir çok doktor 20 . Haftadan sonra yapılmasını öneriyor o zaman daha net oluyor ben bugun girdim 21+4 :))
Baharcaner Ozge2206 hayırlı sağlıklı sonuc aldıgınız bir süreç olmuştur inşallah darısı sağlıkla bana bebişime ♥️
Mevlude_Sahin Baharcaner 21 haftada önermişti doktorum 2 gebeliğime de, gitmeden yarım saat önce çikolata tarzı bir şey yersen hareket ettiğinden hızlı biter. Genelde 18-23 arası diye biliyorum ama doktora göre değişiyor
Baharcaner Mevlude_Sahin çok sağolun teşekkür ederim benimki bugun onca çikolataya ragmen kapadı kendini 🙂 hareket edip meyve suyu içince yerinde duramadı