Sadeceanne2 Zeynepamuk nasipse inşallah haziran ortasında ilk yavrum. Sezeryan dı bu minikte. Öyle olacak nasipse. Abisi erken doğdu. Suyu bittiği için Yoksa aynı günlere. Denk geliyor olacak tı. Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲
Ebruebru1991 Deniztufan elhamdulillah iyidi sadece son dogumda alerjim olan bir igne yapilmis ve fenalastim yogun bakim surecim oldu 😐
Ebrusirin Temmuz başı görünüyor benim de ama 2. hamileliğim sezaryen Haziran sonu gibi olur inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🌸
1zehrs Benimde son 4 Temmuz gibi duruyor ama erken doğum yaptım ilk bebeğimi 7 aylık yani bilemiyorum inşallah bu sefer gününü doldurur ☺️ cinsiyet için sabırsızlanıyorum bir yanım 12 de gideyim tahmin ettireyim diyor diğer yanım 17 bekle diyor 😅
Fatmadml Zynp_ 11.1 biz de sağlıkla kuracağınıza alın inşallah benimde ikinci seZeryan olacak cinsiyetiniz belli mi küçük daha gerçeği ne hisesiyorsunuz :)
Zynp_ Fatmadml henüz belli değil cinsiyetimiz önümüzdeki pazartesi günü ikili testimiz var umarım orda görürüz kız hissediyorum gibi ama bilemiyorum bir yandan erkek de ağır basıyor 😂
Zeyasln Zeynepamuk erken gelmezse haziran ortası gibi doğum olacak zaman durmuş geçmiyor imdat diye bağırmak istiyorum 🤦♀️
Fatmadml Zynp_ Yok beli değil daha ben bişey hissetmiyorum şimdilik bulantılar olmasa hamile oldugumu unutacam ikinci çocuk ilk ki gibi heyecanli değil sanırım :)
Nur321 Zeynepamuk 25 haziran görünüyor bizimde bakalım ne zaman gelecek. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bulantı kusma ne durumda sizin. Ben artık bulantı günleri geçsin istiyorum. Her şeyi tadına vararak rahat rahat yemek istiyorum 😪
Fatmadml Nur321 bende de aşırı bulantı var çok kötü ne yesem kusacak gibi oluyorum boğazıma kadar doluyum sürekli sanki çok kötü prilam kulanıyorum bazen fayda ediyor bazen etmiyor aynı haftadayız sanırım bende haZiran sonu olacak ama sezeryan oldugu için tam beli değil günü
Zynp_ Fatmadml bende bulantıda yok sadece belim ağrıyor heyecan konusuda ben ilkini karnımda kaybettim saat saat dakika dakika sayardım kavuşmak için ama bu defa daha sakin olmaya çalışıyorum dua ediyorum bol bol akışına bırakmaya çok üstüne durmayaya çalışıyorum hamileliğimin diğer türlü düşünmekten işin içinden çıkamam gibi 🥺🥺