Zeynepamuk Sermec27 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende ilk bebeğim normal bir aksilik olmazsa bundada normal istiyorum ama büyük ihtimalle sezaryan olacak
Sermec27 Zeynepamuk sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah normal sezaryenn hiç önemli değil 🤲
Sibelemre37 esss_92 ben normal isterim inşallah sağlık sorunu vs olmazsa ilk gebeliğim siz ne düşünüyorsunuz
ikitosbikannesi_ 24 Haziran olarak düşünüyorum. Yani doktor 40 haftayı 23 Haziran da dolduruyor dedi. Bakalım inşallah sağlıklı bir süreç geçiririz
Ebruebru1991 Haziran ıkıncı haftası gıbı ama 4.sezaryen olacağı ıcın daha erken de olabılır😇 hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi🫶🏻
Bilinmiyor-1234 Benimde 10+2 Haziran sonu temmuz başı olarak diyor doktor bakalım hayırlısı bu aralar çok kalça ve karın ağrısı çekiyorum benim gibi olan varmı
matmazellayy Sibelemre37 ben ne olur ne olmaz 16 da gideyim dedim tam belli olsun şimdi bu haftalarda erken 12 de de pek net değil
AYYdemir Benimde haziran 26 28 dedi doktor planli sezeryan insaAllah erken gelmezse allahim saglikla o gunleri gostersin insaAllah hepimize
matmazellayy Sermec27 aynen öyle canım rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuştursun birbirimizin duacısı olalım 🤲