01180322 gncglozclk ya hemde nasıl bazen dışarı firliyacak diyorum. Bazen vajinaya öyle bı baskı yapiyorki yada poposuni dayiyo karnımın şekli degisiyo resmen
gncglozclk 01180322 benımde yaa baskıyı sordum bugun ilk gebeliğin asagda hissedersın baskıyı dedı normalmiş o sizin de ilk mi 😂
Serraveannesi1 Benimde bugün kızım çok hareketli maşallah ama hiç durmadı az önce karnıma anlık olarak çok şiddetli vurdu korktum ve inanın korkudan ağladım
gncglozclk Serraveannesi1 bişey mı oldu diye geliyor dimi aklına benim de oyle oluyor korkuyorum Rabbim saglıkla almayı nasip etsin 🤲 💕
01180322 gncglozclk evet bnmde ilk gebeliğim 🥹 eşim karnın türk haritasına benziyo diyo bebek gerilince yada toplanınca 😅kimi yer çukur kimi tümsek 😁can acitici da
kaju765 gncglozclk ayni benim bebegim benimki bi haftadır böyle bi bebek gece gündüz hicmi uyumaz öyle sert vuruyor ki aklim cikiyor canımdsn can gidiyo normalde canim tatlida degildir ama bizim kızın hareketleri sert galiba suan bile yazarken vuruyor 🥲🥲
gncglozclk kaju765 bende dedım bugun uyumaz mı diye simdi de durdu birazdan seslenırım nerdesın diye 😂
gncglozclk kaju765 uyudun da da ediyor mu ben kafayı yastı koyum uykuya dalım tık yok yada ben hissetmiyorum 😂
42Cey34 34+2 den yazıyorum bizim şıpa da aynı önceden de oynardı vururdu ama bu hafta öyle bir oynuyor vuruyor ki 🤭🤭🤭🥹 Canım oğlum sağlıkla kolaylıkla güzelliklerle gel . Hepimizin bebişi öyle gelsin 🤲🏻