gncglozclk 34 hafta bebeğim bugun cok hareketliydi normal mi kızlar bide kontrol vardı bugun normal de cok sakindir bugun çok sasırdım
Smyye0303 gncglozclk gecen hafta uç gün boyunca deli gibi hareketliydi son iki gundurde az hareket edjyo 😂 bugünü yarına tutmaz
kaju765 gncglozclk ayni benim bebegim benimki bi haftadır böyle bi bebek gece gündüz hicmi uyumaz öyle sert vuruyor ki aklim cikiyor canımdsn can gidiyo normalde canim tatlida degildir ama bizim kızın hareketleri sert galiba suan bile yazarken vuruyor 🥲🥲
gncglozclk Smyye0303 ayy vallaha o kadar etti ki Allah ala ne oluyor dedim hala aynı normalde etmezdi bu kadar hatta ben derdım kızz nerdesın diye bugun hıc uyumadı desem yeridir otururken ayakta hep hissettim baya baya vuruyor hem korktum hem sasırdı m 😂
Smyye0303 gncglozclk çocuğu doktora gidicem diye heyecanlandırdın mi naptin enerji verecek seylermi yedin 😂
gncglozclk naneliseker_ ediyor canım da boyle cosarak degıl genelde de aksam saati ederdi bu sabahtan beri halada devam ediyor ondan cok sasırdım
Smyye0303 gncglozclk ama dondurmada şekerli baya kız sende ha ne diye yedin soğuğun ortasında valla hasta olursun😂🤣
gncglozclk Smyye0303 ayy ben cok severim cok hasta oluyorum diye kestim bu sefer de canım istedi 😂acaba ondan mı cıktı ki seker yaaa vallaha ıns ondandır
gncglozclk naneliseker_ etmedi zaman korkuyorum etti zaman da aklım cıkıyor napsa yaranamıyor bana yavrum benim 😂
gncglozclk Smyye0303 surda az kaldı diye kendimi teselli ediyorum dikkat edım diye nasıl hakim olcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
01180322 gncglozclk ya hemde nasıl bazen dışarı firliyacak diyorum. Bazen vajinaya öyle bı baskı yapiyorki yada poposuni dayiyo karnımın şekli degisiyo resmen