Melson20 ucpprensesannesii27 11 haftalarda hepsi kiza benziyor 😅 (genelde) sonradan degisebilir yani cok erken simdilik ona guvenip alisveris yapmayin bence
ucpprensesannesii27 Melson20 yok alışveriş yapmam da ilk kızım da alışverişi 36da yapmıştım ikinci kızım da çok alacak eşya yoktu yine son hafta eşyalarını almıştım ben hep son dakika iyim😂😄😄
Melson20 ucpprensesannesii27 🤣🤣 ay ne kadar rahatsin kiz ben patlardim hahaha her zaman her seye hazirlikli olan ben InsAllah gonlunden gecen olur ❤️🥰 saglikla gelsin her seyin hayirlisi Bende simdi hamileyim bir kizim var bakalim bu ne olucak
ucpprensesannesii27 Melson20 sezaryen olduğu için günü belli gününe kadar herşeyi yetiştiriyorum çok şükür erken hazırlayanlar acaba şüpheye düşmüyor mu ya şunu koydum mu bunu koydum mu diye
Melson20 ucpprensesannesii27 hiii o ayri tabi de, belki birden suyun geldi normal dogurdun? 😅 ben ilk dogumda 30 haftada hazirlamistim her seyi 😂😂
Eslem2112 ucpprensesannesii27 erkeğe benzettim. Cnm nub bölgesi çok belli deil ama sanki çıkıntı görüyorum
Meneksemia Benim 11+4 te net erkek dedi doktorumuz, 16. Hafta da kıza benzetti, 20. Hafta organ taramasında netleşti şu an kızımız olacak:)
Spgrr ucpprensesannesii27 benimde bir kızım var bugün 11+6 kıza benzetti bakalım inşallah değişirler minnaklar böyle düşününce de bi an kötü oluyorum kızsa kızıma haksızlık ediyorum diye ama insan ister istemez farklı olanı tatmak istiyor rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah dünde konuşmuştuk sanırım sizinle
ucpprensesannesii27 Spgrr ay sakın kötü olmayın iki kızım var ikinci iyiki iyiki kız olmuş şuan arkadaş gibi oynuyorlar birlikte ilk aylar biraz kıskançlık vardı sonradan sahiplenmeye başladı kardeşini kim uyusa diğeri gider uyandırır onunla oynaması için Cok şanslısınız ikinci kız olduğu icin
ucpprensesannesii27 Spgrr aslında erkek evlat istememiz o kadar normal ki kimse söylesem yadırgıyor sağlıklı olanı iste diye zaten sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum nasilsa oğlu olanın kız istediği gibi bizde kızımız var oğlan istiyoruz çok normal aslında Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Cigdem5852 ucpprensesannesii27 benimde 11+3 kız dedi 16 haftalıkla erkek dedi bugün tekrar baktrdm erkek dedi tekrar
ucpprensesannesii27 Eslem2112 teşekkür ederim baktığınız için çok kişiye attım yüzde 90 herkes erkek dedi doktorum da çok yanılma payıyla kız dedi acaba erkek mi ya bir hafta nasıl beklicem ben
Eslem2112 ucpprensesannesii27 banada kıza Benziyor dediler 13 haftalliken 16 haftalliken erkek dediler ve erkek mis pipi resmiyle eve geldik çok şükür
Polenmom Eslem2112 pipi resmiyle eve geldik çok şükür Cidden niye erkek diye böyle bir cümle gerçekten aklım almıyor 🙄 Allah herkese öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar versin birde kalbine göre. Malum ileride neler yaşarız bilemiyoruz.
ucpprensesannesii27 Polenmom neden yanlış buluyorsunuz gayet normal değil mi iki duyguyu Da tatmak en doğal hakkım degil mi oğlu olan da kız istemiyor mudur istiyordur aynı şey tabi ki 9 ay boyunca karnimiz da büyüyen şey bi mucize tüm anne ve anne adayları kucağına sagsalim almayı hayal eder bende dahil ama cinsiyet te öyle sıradan bişey değil iki kızım var ve şuan hamileyim erkek olmasını istiyorum kız olsa aldiracagim veya üzülürüm dememisim yine sevinirim
Eslem2112 Polenmom söyle tabiki önceliğimiz sağlık benim bir kızım var ve erkek annesi de olmak istiyordum Allah tatırdığı için çok şükür diyoruz kızda olsa erkekte olsa önce sağlığı tabiki her cümlenin altında art niyet aramanızi anlamıyorum oğlum olsaydı kızım olmasını çok isterdim kötü bir anlam çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz