yavrusincabim1807 nuraysrhn ya yüzde kaç riskli çıktı o yurtdışına gönderilen testi biliyorum 450 dolar falan dedi doktor bana
yavrusincabim1807 limonvari çoğunlukla kasıklarımda oldu birazda vajinamda oldu canım hala arada oluyor batmalarım
esra_demiribis0309 Deli_hatun_7 amin cümlemize insallah ultrasondan önce çikolata ve meyvesuyu yiyip icin bebek haraketlenir gosterir kendini . Bide cimsiyet ogrenmenin caiz olmadığını öğrendim bugun ve üzüldüm Nureddin yıldız hocadan donlexim
Deli_hatun_7 esra_demiribis0309 anladım canım tatlı yiyerek gidecegım zaten caiz mi değil mi bilmiyorum ben doğuma kadar sabrederimde kocam dayanamaz şimdiye kadar bıraksam 10 tane doktora götürecekti öğrenmek için 😂ben istemedim tabi eşim içinde kız erkek fark etmiyor ama merak işte oda kız gecıyor içinden tam bir kız babası tipi var😂 sağlıklı olsun inşallah🤲🏻🥰😂
Serendipity16 yavrusincabim1807 evet benimde büyüdü özellikle 10. Haftaya kadar aşırı ağrı oluyordu çok şükür o ağrılar geçti yani afedersiniz ben baya küçük göğüslüyüm böyle büyüyünce garip hissettim 😂
Fatmadugan04 Bizde 14+6 olduk çok şükür rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Mide bulantısı hiç yaşamadım şükür ilk zamanlar mide yanması ve kabızlık yaşadım onlarda geçti doktorumuz 12 haftalık iken kız gibi demişti ama emin değil bir sonraki kontrolde belli olucak sanırım kız erkek farketmez herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah🌸
yavrusincabim1807 Fatmadugan04 inşallah canım burada post açarız arada mayıs anneleri için konuşalım iyi geliyor bana valla
Greenleaf Fatmadugan04 ayy biz de 14+6 üz bugün, ben de midem bulantısı hiç yaşamadım çok şükür ilk 3 ayda halsizlik ve uyku çok oluyordu ama şimdi onlar da azaldı gibi, benim de kızçem olacak inşallah, hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
limonvari yavrusincabim1807 aramızda 2 gün var galiba 14+1 olduk bizde nasipse😊 benmde batmalarim ve kasıkta sizilarim oluyor ara ara.
esra_demiribis0309 Diş ağrılarım başladı benim de hazır olun kızlar bide yoruldugumda yattigimda belim batıyor
yavrusincabim1807 arada bir post açıp konuşalım mayıs anneleri adında güzel sohbet oluyor vakit geçiyor kafamız dağılıyor 😍
yavrusincabim1807 Emineacr doktoruma sordum gerek yok şuan dedi sadece demir ilacı kullanıyorum ben canısı