esra_demiribis0309 yavrusincabim1807 ilk baharı seviyorum da iste köyde Mayıs adinin başka adı var da omdan sevmiyorum
esra_demiribis0309 Deli_hatun_7 bence bebeginiz kız benim de gecen hafta bebis bacak bacak üstüne atmış göstermedi ikincide de doktor kıza benziyor dedi yine emin olamadi 17+4 deyim bebisimin net bi sekilde cinsiyetini öğrenemedim
Deli_hatun_7 esra_demiribis0309 içimden kız gecıyor ama ultrasona aç karna girdim bide 11 haftalıkken bacak arası belli baya ama devlet hastanesi cinsiyet söylemiyor rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🤲🏻🥰
asell13 yavrusincabim1807 ben normalde kuzuyu tek başıma yiyecek iştahtaydım 1 gün iştahım var 5 gün yok hala -2 kilodayım 🤷♀️
nuraysrhn yavrusincabim1807 ama zorlamalısın sadece bebege kilo aldrcak seyler yesen biraz balık çok önemli et de aynı sekilde bnmde hic iştahım yok yemesem aramam ama bebisler için canım 20inci haftada ben ayrintili ultrasona gireceim siz girdiniz mi
yavrusincabim1807 nuraysrhn yok daha erken ayrıntılı ıltrason için heralde ya doktorum yönlendircek farklı bi doktora bakalım
yavrusincabim1807 nuraysrhn kan testi verdik ikili tarama testi için birde ense ve burun kemiğine bakıldı
asell13 yavrusincabim1807 niye böyle oluyor ya herşeyden tiksindim soğudum kokusunu aldımmı bitti zaten daha da yiyemem 🤷♀️ Sadece meyve
nuraysrhn yavrusincabim1807 ben profösöre gidiorum 20inci haftada görüselim dedi ayrintili bakacagim dedi bakma bende 3 doktor deistrdim ikili testim riskli cikmisti kan werip dna yaptrdim temiz cikti cok sükür
nuraysrhn yavrusincabim1807 onlar benmde bakîldı ultasonda hersey cok normal görunüordu ikili testim riskli geldi bizi cok endiselendrdi kan werip amerikaya gitti güzel sonucla döndü daha gelmeden bizi korkuttu :)
nuraysrhn asell13 meywe bnde cok yiyiorum biraz psikolojikte olabilir kendinizi enpoze etseniz yiyebilirsiniz belki
yavrusincabim1807 nuraysrhn ya yüzde kaç riskli çıktı o yurtdışına gönderilen testi biliyorum 450 dolar falan dedi doktor bana
esra_demiribis0309 Deli_hatun_7 amin cümlemize insallah ultrasondan önce çikolata ve meyvesuyu yiyip icin bebek haraketlenir gosterir kendini . Bide cimsiyet ogrenmenin caiz olmadığını öğrendim bugun ve üzüldüm Nureddin yıldız hocadan donlexim