ElaEge Nasılsınız anneler benim için baya korkulu stresli geçti inşallah herkes iyidir hissetmeyen oldu mu nereler çok sallandı biz balatta yıkılmanın eşiğindeydik
mervemurat16 ElaEge bende ertuğrulda oturuyorum uykudan uyandım birde 5.ci kattayız hemen aşağı indim apar topar birde kimsem yok burda ailem ve kayınvalidem başka şehirlerde ağla ağla içim çıktı😔tam eve çıktım sonra artçı oldu.Allah tekrar göstermesin
Cgdmerl ElaEge Orhangazi de öğretmenim ben de, korkulu stresli bir gündü. Hele ki bir sürü çocuğa sahip çıkmaya ve de kendine dikkat etmeye çalışırken çok zordu. Umarım bir daha yaşamayız.
Yagmurakyurek ElaEge Bursa’da oturuyorum yatiordum ilkten hafif salandi ben zannetim oğlum kipirdior bir baktm eşyalar salanmaya basldi deprem olduğunu o zmn anldm panik yapmdm bekledim geçti ztn
Sergul1425 ElaEge deprem bölgesinden yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum biz şubat depreminde çok kötüydük hala 5 üstü artçlılar oluyor ama alıştık Rabbım kimseye yaşatmasın inşallah
ElaEge mervemurat16 ayy cok iyi bilirim o yalnızlığı Allah yanımızda içimizi ferah tutmamız gerekiyor zaten yanımızda olsalar da kimin kime yardımı olucak ki herkes can pazarındaydı allah bidaha yaşatmasın yanınızdan suyunuzu eksik etmeyin
ElaEge Cgdmerl bende öğretmenim tam sakin kalın falan diyorum cocuklara kafamı bi kaldırdım tavan dökülüyo olabildiigince sakin bahçeye tahliye ettik gerçekten korkumuzu engelleyip onları güvende hissettirmeye calısmak çok zor koşarken ayrı korktum merdivenlerden valla hala sancım oluyo ara ara çok kasmışım allah korusun hepimizi 🩷
ElaEge Yagmurakyurek iyi çok şükür soğukkanlı şekilde atlatmışsınız süreci biz okul tepemize dökülünce hızla çıkışa koştuk
42Cey34 Ben İstanbul Pendik’te hissettim , 34 haftalığız . İnsan canını kurtarmak istiyor bide böyle bebeğimi nasıl korurum nasıl olur diye iyice korktum . Hemen giyinip indim . Allahım bir daha yaşatmasın 🤲🏻😞
ElaEge 42Cey34 gerçekten öyle ya kendim hamileyim sorumlu oldugum diğer cocuklarda var napıcamı şaşırdım allah yaşatmasın tekrarını
ElaEge Sergul1425 alıştığımız şeylere bakın ya gerçekten çok üzülüyorum allahım canımızı evlatlarımızı korusun hepimizin
Sergul1425 ElaEge Aminn amin inşallah bnm deprem çantam hep vestiyer de hazır kış gelince insan daha da tedirgin oluyo
ElaEge Sergul1425 evet bizimde öyle battaniyemizi bile koyduk havalar soguk oldugu için inşallah ihtiyacımız olmaz hiç
Ozlemkaan Herkese geçmiş olsun 😔 bende koltukta uzanırken gözüm dalmış sallantıyla uyandım o şaşkınlıkla ne olduğunu anlamayamadım başta baya panik oldum eşim içerde uyuyordu uyandırmaua gittiğimde elim ayağım titriyordu rabbim daha büyüğünü yaşatmasın inşallah 😔
ElaEge Ozlemkaan ayy iyi ki eşiniz yanınızdaymış sakinleşmenizi sağlamıştır biraz tek yakalanmak gerçekten kötü çok geçmiş olsun
Ozlemkaan ElaEge kesinlikle öyle o panikle aklıma hiçbir şey gelmedi tek olsam napardım bilmiyorum şimdi işte o sabah gelicek gece nasıl uyicam bakalım 😔
Gamzeramo ElaEge ben ist dayim canım bende hissettim tektim birde aklım çıktı resmen Rabbim bidaha yasatmasin inşallah
ElaEge Gamzeramo aminn çok geçmiş olsun panik olup kaçmaya calısmamamız da lazım ama elimizde degil benim hala ara ara sancı giriyor doktorum yarın cagırdı panik olup koşarken kasıldım heralde ben yaptım siz yapmayın
Esra1965 ElaEge geçmiş olsun ben de bursa inegölde yaşıyorum. Orta katta oturuyorum ama hiç hissetmedim. Yan bloğumda 3.katta oturan komşum görüntülü aradı avize şakır şakır sallanıyor benimki hareket etmedi. Orta kattayım diye mi düşündüm ama her halukarda hissetmem görmem lazım çok acayip. Yine de Allah duyurmasın
ElaEge Esra1965 allahın sevdigi kulusunuz demek ki ne kadar güzel inşallah hiç duymayın benim annemlerde hiç hissetmemiş biz söylemesek haberleri bile olmucaktı bide yıldırımdalar allah hissettirmiyor demek ki