Nurycr Birbahargunu Ben ikinci gebeliğim de kontrole gitmiştim. Doktor muayene edince 7 cm açılma var dedi. Ne sancım vardı ne ağrım. 🤭
Aysenur1911 Byzlnz doktora özellikle sordum bugün bebeğim kilolu nasıl olacak 40 a kadar beklerse diye 4 e kadar normal doğum olabilir dedi. Dedi ama benim ilk doğumum olacak nasıl doğurayım 4 kilo 🫠
Byzlnz Aysenur1911 ayy canım benim Allah yardımcın olsun vallahi kabul etme bence benim ablam normal doğum yaptı bebek 3 buçuk kiloydu 1 ay yattı ağrıdan
birogretmenhanim Aysedgl Rabbim tez zamanda kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Benim de regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle geceleri.
Aysedgl birogretmenhanim evet benimde geceleri cok kötu yalancimi doguma hazirlayan agrilar mi bilemedim
Aysedgl ASE6154 artık geceleri yalancı sancı mı denir ağrılardan cok zorlaniyorum saga sola donmek bile iskence yoruldum bedenen psikolojik o yuzden zorluyor artik
Dilanteker24 Bugun 39+5 bizde de tık yok geceleri sadece karnım sertleşiyor başka da birşey yok . Karnımın alt bölgesinde de hafif ağrı var ama ne su ne nişan hiçbiri gelmedi çarşamba 40 oluyoruz kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorum
Tulipati Dilanteker24 tam tamına aynıyız benim moralim bozulmaya başladı kız bebek 40 ı beklemez diyordu doktor yarın karar verecek muayene edip olmadı beklicez ya da çarş suni ile başlayacak
Bskylmz_06 Arife5757 Bende Meryem Ana otu aldım ama nasıl ve ne zaman suya koymam gerekiyor doğum başladığı zaman mı?
Arife5757 Bskylmz_06 Sancılar başladığı an ama bazıları sancı hissetmeyede biliyormuş haftanız geldi ve bebek gelmiyosa da koyabilirsiniz okunması gereken sureler varmış Meryem otu için okunup suya bırakır bırakmaz bir iki saat içinde çicek kendini açıyor ve açılma oluyo kemiklerde yani önerdim iki arkadaşım da da öyle olmuş 4 santim açıklık ta sancı ile hastaneye gitmişler
Arife5757 Bskylmz_06 suya okunan ilk dua bitki ile aynı ismi taşıyan Meryem Suresidir hemen arkasından felak nas ayetel kürsiokunur suya üflenir ve şöyle demek gerekirmiş bu benim elim değil fatma anamızın eli şafi isminle şifa ver diye dua edilir
Arife5757 Bskylmz_06 rica ederim cümlemizden doğumu hemen başlatırsa kullanınca haber verirseniz sevinirim
Melike_4949 Aysenur1911 oofff bende 36 haftadayim sata göre doktor henüz doğum için birşey demiyor doktor çatı muayenesi oldunuz mu ?
Aysenur1911 Melike_4949 bugün kendi doktorum dışında başka bir doktora muayene oldum devlet hastanesinde doç. kendisi ve gebelik şekerim olduğu için en geç 38 de almam gerekiyor bebeği dedi normal doğum istiyorum zorlayamaz mıyız dedim çatı muayenesi yaptı ve çok dar istesende normal doğum olmaz dedi. Şu an 36+2 deyim ve 12 gün sonra sezeryanla doğum yapacağım muhtemelen.