Umudum2973 Aysedgl en az 2 saat pilatesle hareketler yapıyorum squat yapıyorum sıcak duş vs alıyorum ama bi belirti yok 2 gün önce gittim kontrole doktor sancıların var ama yetersiz dedi yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek
K-Canseven Birbahargunu Kimi arkadaşlarım hiç sancı hissetmeden 5 cm açıklıkla gitti hastaneye. Ben 5-6 cm ‘e kadar eşimle koridorda sohbet ediyordum. Sancılar ılık ılık geliyordu. Nefes alıp eğiliyordum. Zaten zorlu olan kısmı en son kısmı o da belki 1 saat .
1s1e1d1a_ Birbahargunu İnşAllah ağrı sızı hissetmeden açılman sonuna kadar olurda bı avazda kurtulursun canım
OznurSlmz1 1s1e1d1a_ ağrı nasıl bir ağrıydı acaba tarif eder misiniz? 38 haftaya girdim kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor arada bir. Dayanılmaz korkutucu olmadığı için uzanıyorum biraz geçiyor acaba kanala mı girmeye çalışıyor
1s1e1d1a_ OznurSlmz1 bacaklarımın üzerinde duramadim ben eşim kucağına aldı öyle çıkardı evden belimden karnıma doğru vuruyodu agri o şekilde
Ozlemse Benimde 39+0 bugün sırtım çok ağrıdı şimdi de pelvik kemiklerimde baskı hissediyorum ara ara sancı da vuruyor ama düzenli bir şey yok acaba başladı mı ben mi anlamıyorum ilk çocuğum da suyum geldiği için anlamıştım 😅
Byzlnz Aysenur1911 canım kilolu olsun bebeğin daha iyi doğunca zayıflıyor ödemli oluyor zaten ultrason cihazında fazla kilolu çıkıyorlar
Ozlemse Byzlnz dinlenince azalıyor ama bazen sonra yine vuruyor bakalım takipteyim hayırlısı inşallah😊
Arife5757 Aysedgl Meryem ana otu alın suya bırakın hem açılmanızın olmasına sağlıcak hemde doğumu kolaylaştırıcak doğum yapan iki arkadaşıma da bahsettim ikiside hem kolay hem de normal doğum yaptılar
Bskylmz_06 Arife5757 Bende Meryem Ana otu aldım ama nasıl ve ne zaman suya koymam gerekiyor doğum başladığı zaman mı?
Aysenur1911 Byzlnz doktora özellikle sordum bugün bebeğim kilolu nasıl olacak 40 a kadar beklerse diye 4 e kadar normal doğum olabilir dedi. Dedi ama benim ilk doğumum olacak nasıl doğurayım 4 kilo 🫠
derya_16 Aysedgl bende 38’i doldurdum. Doktor kilosu artmasın diye doğsun artık diyor ama tık yok. Hurma yiyorum, akıntılarım çoğaldı cuma kontrol var bakalım beklerse cumaya kadar🤷🏻♀️