Esrac96 acarsmom 39 a kadar bekletcek o zaman doktorunuz :) ben alamadım henüz. Bizim bebişler 5-6 günle 1 sene kaybediyor ya :)
acarsmom Esrac96 38+6 da dogucak ayy Ocak olsun istemedim özellikle yılbaşı olmasın herkes yılbaşında doğmuş kizz 😁😁 2024 doğumlu olsunda isterdim nasip 🤣🤣
Esra_Elif_43 tgbadlgzr merhaba bende 36+4 oldum baya agirlastim sırt ağrılarım da zirvede şuan son kontrolde çatı muayenesi oldum 2 cm acilmam var nidicardla 37 haftalık olmaya çalışıyoruz herşey hazır tetikte bekliyorum sizinde sağlıklı su gibi dogumlariniz olsun inşallah 🥰
cevahir_1 Esra_Elif_43 bende 36 +6 dayım bende agirlastim vajinamda batma şeklinde ağrılar hissediyorum dünden beri bazısi şiddetli bazısı hafif ağrılar ve korkuyorum diken üzerindeyim o yüzden gece düzgün uyuyamadım normal mi böyle ağrılar
Sude7 Haftama yeni girdim bizde kızımızı 25 Aralıkta bekliyoruz yarın kontrolüm var hayırla kucağımıza alırız inşallah ev temizlenecek hastane çantası yarı hazır sayılır bi kaç şeyler sipariş ettim gelecek herşeyimiz hazır olur dert edinmiyorum yeter ki bebeğim sağlıklı olsun kavuşalım
Rubbywoo Canookii bilemiyorum ama doktor baktı aa kafası yukarı dönmüş nefes darlığıda fazla olması normal dedi eve geldiğimde baktım doktor söylemeden bile anlarmışım kafası portakal gbi hissediliyo karnım gerildiğinde ve hala yukarda böyle giderse sezeryan olcam 3 aydır dönmüştüdoğum pozisyonundaydı son bi haftadır yukarı dönmüş
Canookii Rubbywoo benimde bazen öyle bı çıkıntı oluyor ki göbek deliğimin sağında yada solunda portakal gibi acaba poposu mu diyordum kafası olabilir o zaman ve 32 de gittiğimde benimde baş aşağı pozisyondaydı da Perşembe tekrar kontrol var 36+3 oluyorum bakalım hangi pozisyonda. Rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize
Hnd_01 tgbadlgzr evi hala temizliyorum 😂 bitmiyor bı turlu.surekli başa dönüyorum 🤭😂36+6 hastane cantalarimiz hazır.odamiz hazır.ben hazırım 🤭doğumu bekliyoruz artık.dun kontrolüm vardı.bebisim baş asagi.buna bağlı olarak sürekli WC ye gitmekten uyuyamıyorum.yururken hep ağrı giriyor.doktorum başi aşağıda olduğu için dedi.bnm miğde yanmalarim şimdiye kadar çok fazlaydı.birden kesildi.sanirim bebek aşağı için miğde rahatlıyormus.doguma yakın kesiliyormus.rennie Duo kullandım hep.o iyi geliyordu.
Rubbywoo Canookii bende poposu zannediyordum onu kafasıymış yarın muayenem var ama hala değişmedi sanırım pozisyonu ve diğer kişilerin söylediği gbi alttan baskı falanda çok hissetmiyorum ben üstte nefes darlığım var az kaldı dayanabiliriz sanırım amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğuralım
Zelihaa1409 tgbadlgzr 36+5 im 38+1 de sezeryana gtcem son zamanlar🥰Agirlik bi anda bindi ve altta çok fazla baskı var geceleri lavaboya gtmekten ve bebeğin hareketinden asla uyyamiyorum
Canookii Rubbywoo evet ya bende alttan hiç baskı hissetmiyorum aşağı indi baskı çok oluyor falan diyorlar bende hiç yok benimde Perşembe var kontrol bakalım ne haldeymis bebişlerimiz🌸🤗
ceren2605 tgbadlgzr 36+3 ten selam hala çantam hazir degil yarin annem geliyor izmirden onunla birlikte hazirlayacagiz 😀 ikizler burcu rahatligi ustumde sanirim. Umarim kizim bana benzemez😂. Gece uykuya cok zor daliyorum heyecandan onu kucagima almayi hayal etmekten uyuyamiyorum. 🌸
Zehraumut tgbadlgzr Aleyküm selam öncelikle 37+1 im 35 den beri yalancı sancı çekiyorum şuan bile böyle makatta bir baskı var anlamıyorum 2. Doğumum olucak inşallah ev temizlendi çantalar hazırlandı paşayı bekliyoruz bizde arada işte sancılar oluyor sabah da kontrol var bakalım ne olcak
Emel14- 36+4 den selamlar kızlar korku yerini heyecana bıraktı 14ünde son muayenem var gün belli olucak geçe bırakmamş mı doktor sezeryan istiyorum ama çatı muayeneside yaptırıcam sanırım
Fatma-1024 tgbadlgzr ev temizliği yapıldı, odası kuruldu, evde ve hastanede verilecek olan ikramlıklar hazır ve bebeğimizi bekliyoruz 😂😂ağırlaştım bayağı ve gece uyurken ağızdan diş eti suyu gibi bişi geliyo yaşayan var mı bilmiyorum 3-4 gündür böyle
Rubbywoo Canookii Benim bebek aşağı inmiş çok şükür çatı muayenesi oldum ama dün gece çok hareketliydi indiğini anlamıştım 🙈
esra34_ KsedaGG 36+4 aynı durumdayız bacım ben temizlerken bıktım sürekli temizlik yapıyorum heran doğum olur diye ev kirleniyor doğum olmuyor boşa gidiyor
Cicekliannee cevahir_1 ben de 37+2 gece uykuda böyle ağrılar sancılar yaşıyorum ama gündüz olmuyor hiçbirisi. Gece hareket etmediğimiz için hafif acılara bile duyarlı oluyoruz sanırım
Esra_Elif_43 cevahir_1 bende de var aynı ağrılar bebek aşağı inmiş vajinaya baskı yaptığı için normal dedi bana doktor erken 10 Aralık gibi doğar dedi benim ilk bebekte 37.hafta da doğdu
Birannis cevahir_1 aynıyız sizinle bende yarın 37 oluyorum karnım çok sertleşiyor benimde artık sona yaklaştık normaldir diye düşünüyorum