yagmurrrra Tek yumurta ikizlerimin cinsiyeti kızmışş bir tanede oğlum var allah gönlüme göre verdi sağlıkla gelsin yavrularımm☺️☺️ Birbirine uyumlu kız isimleri bakmaya başlayabilirimm☺️ Var mı önerisi olann??
Zynp12 yagmurrrra Asel-ahsen, alya-arya,asya-azra ,defne-ece,defne -beren aklıma bunlar geldi çift isim olarak da düşünebilirsiniz sağlıkla dogsunlar
Minikmucizelere yagmurrrra Ece gece Eda seda Ela eda Melis eliz Asya alya Alya arya Arya asya Beren ceren Ceren deren Beren deren Deren derin Yüsra zümra Nisa dila Sena seda Sena sema
Mrvylmz61 Ayy ne güzel sağlıkla gelsinler. Benim de 3.5 yaşında oğlum var inşallah benim ikizlerimde kızdır🥰 kaçıncı hafta da öğrendiniz?
Gulcankrty_20 Bence isimler bu kadar benzememeli ya kendileri zaten benziyor 🤣 Yıldız ve Sitare yada Beste ve Ezgi gibi aynı anlama gelen farklı isimler olanilir
Habibi yagmurrrra Birce-Gülce Berra-Serra Selin-Pelin İkbal- İclal Aklıma bunlar geldi. 🤗 sağlıkla gelsinler 💐
yagmurrrra PinkyJelly hahah karışır nasıl ayırt etcez bilmem😀😀 hangisini emzirdiğimi unutmam heralde😀😀
Minikmucizelere Aklima geldikce yazayim ben sana😅 Eda ada Buse sude Selin selen Selin pelin Melis deniz Yonca gonca