Papatyaa38 demett300 Tekden de özlem katırcı doktorum 2.gebeligim bu kizimdada ona gitmisdim şimdide ona gidicem ilk randevuma gidicem cuma inşallah
Selinselinselin demett300 ben tam bugun 6 haftalığım. Doktormun düzeltmesiyle yoksa 7 ama geç yumurtlama olmuş. yarın 3 bucukta randevum var kalp sesi duymasakta cihaz görmeli artık dedi meraktayım. 4 yaş kızım da hiç hatırlamıyorum çünkü o kadar laylaylom geçmiş ki bu gebelik birazcık zor geçiyor dış gebelik mi yeri mi kötü 2. Gebelik gibi kürtaj olmak zorunda mı olucak diye hiç daha heyecan bile yapamadık kimse de bilmiyor
aynenkezoaynen 6+2 de karından kese ve kalp atışı gördük çok şükür şuanda 7 haftalık oldum sabahları mide bulantısı oluyor ama çıkaracak seviyede değil kahvaltı yapınca geçiyor. Kokulara gelemiyorum mutfağa giresim gelmiyor. Halsizlik var böyle🙄
Busraoz demett300 Benim 5.haftalarında sanırım🥹 göğüslerim çok fena benim ya gece bazen sızlamasına uyanıyorum. Belim, kasıklarım ağrıyor.. Ara ara başım dönüyor ilk çocuğumda yalnızca bel ağrısı vardı. İnşallah güzel geçer kontrolün 🌸
Suna11 6 haftaya yaklaştım ben de haftaya gidecem kalp atışlarını duymaya. Hamile değilim gibi hiç bir şey hissetmiyorum. Hiç bir belirti yok 😕
Esra2288 momofmychildren merhabalar ben bu gün gittim bebeği gördük şükür kalp atışı için küçük dedi haftaya çağırdı doktorum
Msydn6 demett300 3. Gebeliğim bende de henüz belirti yok 6+3 üm perşembe günü usg kontrolüm var daha biz keseyi net göremedik ama betalarım yüksek çıkıyor geçe döllenme olabilir dediler hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşallah bakalım perşembe folis asit içiyorum şuan
Kvsrkz momofmychildren sizinle aynı haftadayız benim mide bulantim çok olduğu için yarın gidicem nasipse bakalım inşallah kalp atışı da duyarım