Polenmom Aybus-6101 ilk kez duyuyorum ne gibi faydası varmış acaba ? Uzmanlar çocuklara dahi tavsiye etmiyor şeker oranından dolayı.
Kullaniciadii Aybus-6101 ben icmiyordum burda yazılanları görünce icmeye basladım bakalım nasıl etkilemiş haftaya randevum var o zaman anlicam :)
Olivia Aybus-6101 bı iki haftadır içiyorum her gün ama bu bilgiyi de ilk defa duydum. Bebeğim bir hafta gerideydi simdi iki gün önde acaba ondan mı ki. Ama vitamin de kullanmaya başladım ondan da olabilir . Kafam karıştı şimdi 😀
Aybus-6101 Anonim1m evet baya aldırıyormuş hem de son zamanlarımda öğrendim deniyorum bakalım kontrolde fark edecek mi 🙂
Aliefezeyno Anonim1m merhaba bebeginiz kilo aldı mı toz şeklinde mi aldınız süte mi attınız nasıl olanından kullandınız benimde bir hafta geriden geliyor çok korkuyorum
Aybus-6101 Polenmom anne karnındaki bebeğe kilo konusunda baya atak yaptırıyormuş burda öğrendim denemeye karar verdim bakalım kontrolde anlayacağız 🙂
Aybus-6101 Kullaniciadii ben de denemeye başladım son bikaç gündür kontrolde belli olacak bu hafta bakalım 🙂🙏🏼Allahım sağlıkla kollarımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🏼
Cilek_21 Kullaniciadii bende bu hafta içmeyi düşünüyorum haftaya randevum var sizin ki de gelişme olursa yazar mısınız 🥰
Aliefezeyno Aybus-6101 merhaba bebeginiz kilo aldı mı acaba benimde gelişim geriliği var bir hafta bende kullansam alır mı bu arada toz mu aldınız normal süte mi atiyirsunuz nasıl kullandiniz
Polenmom Aybus-6101 şeker ne durumu gelir düşünemiyorum 🥴 naçizane tavsiyem sağlıksız besinler yerine onun için faydalı besinler tüketmeniz daha mantıklı, havuç kaşar peyniri ceviz avokado kefir yoğurt omega vs.
Egemoms1303 Aybus-6101 bende meraktan denedim 😂😂 aldırıyor ama dedikleri gibi yararlı bir şey değil baktım benim oğlan 4 gün önden gitmeye başladı bıraktım. Arada çok canım şekerli bir sey isterse 1 bardak içiyorum 🤭
Aybus-6101 Olivia kaçıncı haftadasınız kaç kilo oldu bebiş ben perşembe günü gideceğim kontrole bakalım kaç kilo almış olacak merak ediyorum çok 😊
Aliefezeyno Egemoms1303 toz alıp süt ile mi karistiyorsunuz benimde yaklaşık bir hafta geriden geliyor çok korkuyorum 2 hafta sonra tekrar gideceğim bende mi içsem süt ile karıştırıp ya da direk öyle sütler oluyor ya ondan mı icsem
Egemoms1303 Aybus-6101 en son 32. Haftada gitmiştim. 2100 gr 46 cm di. Normale kıyasla genelde sınırda ya da bir tık altında oluyordu 🤭
Bacakogluigdem Egemoms1303 me kadar zaman içtin canım bende 32 haftalığa girdim 1762 gram dedi 1 hafta geriden dedi bende denemek istiyorum nesquiki 2 hafta sonra kontrole gidicem ama bana 1 hafta geriliği devlet hastanesinde söyledi bu sefer özele gitmek istiyorum onların cihazlar daha iyi olduğu için
Coynes Paketli gidalari hic tuketmedim zaten 24 haftaya kadar bulantı ve kusmam vardi bebegim zayif olur dedim son ayimda cok meyve yemistim bebeğim 3.850 dogdu 🙏