prensinannesi2024 Kızlar Dyson almayı düşünüyorum ama nasıl memnun olan varmı hemen bozulur mu ürü çekimi filan nasıl aralarındaki farkları nedir verdiğim paraya değermi para gerçekten çok zor kazanılıyor
Lavinya24 V8 aldım ben muhteşem bir çekimi var o kadar kolay ki eşim bile alıp alıp süpürüyor çünkü süpürmesi çok eğlenceli prensinannesi2024
sehrengiz_8 prensinannesi2024 v15 verdiğim parayı sonuna kadar hakkeden bir ürün arkadaşım phlıps Aqua aldı onda da süpürdüm ama asla çekim gücü bir dyson değil
prensinannesi2024 Lavinya24 bende hangisini alsam diye kararsız kaldım hangi markasını onerirsin cnm duvara asma aparatı filan çıkıyorum öbürleri ne göre değişiklik gösteriyor sanırım
prensinannesi2024 sehrengiz_8 bende v11 veya v 12 diye düşünüyorum ama v12 daha iyi gibi geldi verdiğim parayı hak edermi iki gün sonra bozulursa eşimin ağzından kurtulamam 😂 kendim kendime alacağım doğum hediye
Lavinya24 prensinannesi2024 ben hafifliği esas almıştım canım v8 çok hafif diğerleri kolumu çok ağrıttı ona çok dikkat et zorlanırsın. Fiyat olarak bu daha uygundu ve gerçekten çok iyi çekim gücü. Mandala basarak çalışıyor diyolar ama hiç rahatsız etmiyo elini koyduğun yerde zaten istemesende basıyosun onu anlamıyosun bile basarken
Rgmss V12 kullanıyorum cok memnunum daha once alsaymısım dıyorum.Kendınızı yormadan zorlamadan butun evı cok guzel temızlemıs oluyorsunuz
tugcesakzci prensinannesi2024 ben de kanlolusu vardı 5 bin tlye almıştım. Şimdi gen5 detect aldık en son çıkanı 23800e aldık biz indirimle eski media markt personeliyim ben ondan uygun yoksa cihaz 26500
Sevvalltt prensinannesi2024 kesinlikle değer. V11 kullanıyorum 2 senedir çekim gücü pratikliği çok çook iyi. Ben dyson alıp da memnun olmayanı pek görmedim açıkcası. Yedek parça temini de çok kolay yapılıyor başlıgında ufak bi sorun oluşmuştu ve kullanılamayacak durumda da değildi. Aradım hemen yenisini gönderdiler.
hasret1922 prensinannesi2024 ben v 12kulaniyorum cekim gucu falan super diger supurgemi kualndigimda temizlemiyor gibi geliyor yaliya yapismasina alisinca ama 2 yil garanti surede karsiliyormus sorunlari 2 yil bittiginde sorun olursa napariz bilmiyorum parcalari cokk pahali tek benim sorun ettigim bu suan 😁
prensinannesi2024 hasret1922 garantisi bitmeden parçanın bozulup bozulmadı gına bakmıyorlar sana işte de şurda arza oldu de getirsinler ne kadarda aldın cnm
Sevvalltt prensinannesi2024 ben 6 bine almıştım ilk çıktıgı sıralardı. Evlenmeden önce aldım epey zaman oldu yani canım
hasret1922 prensinannesi2024 bunu bilmiyodum garantisi bitsede tegmin etiklerini buna sevindim 😁15 bine almistim 7 ay falan oldu
_Daydreamer_89 prensinannesi2024 v15 kullanıyorum eşim diyor ki bu zamana kadar para verip hakkını veren tek şey dyson 😅
prensinannesi2024 _Daydreamer_89 benimkinin pek gönlü yok gibi ilk başta istedim bana diyor o kadar para veremem dilan Polat değilim diyor bende dedim sen bana para ver 1000 biriktirip alırım dedim bakalım
prensinannesi2024 tugcesakzci anladım cnm personel olmak ise yarıyor demekki yeni çıkanı o kadar para veremem kız