Aydan1207 Merhabalar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim 2 gündür lekelenme ve ara ara kahverengi pıhtı atıyor doktora gittik kese görünmedi yarın tekrar bakacak beta 3580 çıktı ama karın ağrısı ve bel ağrısı var yaşayan var mı 🙏🏻 kese yarın görünür mü
Efenazz Aydan1207 ben de az önce gittim kese gözüktü ama damla şeklinde dedi %50 yaşar dedi progeston başladı
Sadeceanne2 Hafize123 korkma kuzum rabbim e. Güven daya sırtını İlaçlar ı kullan. Bol bol dinlen inan tutunacak
Hafize123 Sadeceanne2 ınsallah kesem göründü çok şükür betada iyi serum ve ıgne yaptılar beklıyorum. Bakalım
Aydan1207 Melekprenses artış normal beta güzel dedi ama resmen kanamaya dönüyor progesteron alıyorum ama nasıl olacak bilemiyorum
Hafize123 Kızlar doktor duphaston diye ılac verdi kese yolla saç kesen var dedi eğer 3 gün ıcınde kanama devam ederse sağlıksız gebelık düşük olur dedi eğer devam etmezse normal hayatına devam edebılırsın dedı☹️
Hafize123 SenanurMasal dedı zaten 3 gün tuvalet harıcı kalkmıyorsun diye şükür sabah kesılmıs kanama çok az sıldıkce geliyor
Maranbetul Hafize123 üzülme bozma moralini eğer sağlıksız gebelikse vücut onu atmak için herşeyi yapar bana doktorum öyle demişti benimde tehlikem vardı. Senin suçun yok Allah senin için en iyisini planlamıştır
Abk31 Hafize123 çok geçmiş olsun canım kanamam durdu demiştin sanki igne felan fayda etmedi mi nasıl oldu
Mer3459 Hafize123 🥹🥹🥹🥹🥹çok üzüldüm Allah size eşinize sağlık versin üzülmeyin Allah herseyin en iyisini bilir ❤️